Prim-Ministrul Romaniei, domnul Florin Cițu, a acordat Premiul pentru Inovatie in Educatie companiei Atelierele ILBAH, in cadrul evenimentului Topul National al Firmelor Private din Romania, organizat de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.

In cadrul evenimentului, Florin Jianu, Presedintele CNIPMMR, a discutat despre importanta interprinderilor mici si mijlocii in cadrul economiei nationale. Premiantii din acesti ani sunt, intr-adevar, eroii acestor vremuri”. Domnul Jianu a mentionat si faptul ca ”ne bazam pe aceasta tesatura a interprinderilor mici si mijlocii”, deoarece exista dorinta si capacitate din partea tinerilor antreprenori, iar acestia trebuie sustinuti in continuare. cele mai bune cursuri, premiu inovatie in educatie De 29 de ani, Consiliul IMM-urilor oranizeaza cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor, oferind premii companiilor romanesti care au inregistrat performante notabile si au adus valoare comunitatii si economiei.

Domnul Florin Citu, Prim-Ministrul Romaniei, a felicitat tinerii antreprenori pentru rezilienta dovedita in ultima perioada.

”Mai avem provocari in fata, dar eu am incredere ca asa cum am trecut peste aceste provocari din 2020 si 2021, tot impreuna vom trece si peste cele pe care le vom avea in fata!”.

In cadrul evenimentului au preluat cuvantul si: Florin Citu – Prim-Ministrul interimar al Romaniei, Marcel Ciolacu – Presedintele PSD, Raluca Turcan – Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Victor Negrescu – Europarlamentar, Liviu Rogojinaru – sef cabinet Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Dumitru Nancu – Director FNGCIMM, Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu – Presedinte de onoare CNIPMMR.

cele mai bune cursuri, premiu inovatie in educatie

Premiul i-a fost inmanat lui Vlad Iliescu, directorul general Atelierele ILBAH.

”Este o onoare pentru mine si pentru echipa mea sa primim acest premiu, intr-o perioada atat de dificila pentru Romania.”

premiu inovatie in educatie atelierele ilbah

Va multumim voua, dragi cursanti Atelierele ILBAH, dragi oameni frumosi care aveti incredere in noi, si care ne sustineti! Va asteptam in continuare la cursurile noastre, unde veti invata o noua meserie, veti descoperi o noua pasiune, veti da sansei o sansa, alaturi de Atelierele ILBAH.