Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Optiunea ta a fost inregistrata!

Din acest moment adresa ta de email nu va mai fi folosita de societatea noastra in scopuri de marketing direct. Iti vom putea raspunde doar la solicitari punctuale, insa nu iti vom mai putea trimite mesaje cu alte informatii despre activitatea noastra, evenimente, oferte sau chiar cursuri noi!


Daca vrei sa dezabonezi si alta adresa de email sau date de contact (spre exemplu numarul de telefon), te rugam sa ne trimiti un mail la: office@ateliereleilbah.ro cu datele personale pe care nu vrei sa le mai folosim in scopuri de marketing direct.

logo-atelierele-ilbah-600px


Citeste aici mai multe informatii despre cum iti protejam datele personale.


Te-ai razgandit si vrei totusi sa primesti informati din partea noastra pentru a ramane la curent cu noutatile Atelierele ILBAH? Completeaza formularul de jos:

Nume *

Prenume *

Telefon

E-mail


Pastreaza-ne aproape! *

Daca vrei sa primesti comunicari din partea noastra, stiri, informatii despre evenimente, cursuri noi si alte comunicari de interes, te invitam sa iti exprimi acordul in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal in scop de marketing direct.

DANU

Aveti dreptul de a va retrage acordul oricand sau de a va actualiza preferintele prin transmiterea unui mesaj in acest sens catre: office@ateliereleilbah.ro


Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.