Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Young Designers on Stage Editia a 7-a te poate lansa pe scena Bucharest Fashion Week 2017 – Winter Edition

Young Designers on Stage, concursul care a facut istorie prin participarea a peste 21 de tineri designeri pe scena celui mai mare eveniment de moda din Romania, a ajuns la editia cu numarul 7! Inca din anul 2013, competitia Young Designers on Stage a reprezentat o rampa de lansare pentru cei mai inspirati absolventi sau actuali cursanti Atelierele ILBAH.


Start inscrieri! Ca de fiecare data, 3 dintre cei mai buni tineri designeri care au finalizat cursurile de moda ale scolii Atelierele ILBAH vor avea ocazia sa defileze pe podiumul Bucharest Fashion Week 2017 Winter Edition.


25.09. 2017 START Inscrieri   20.10.2017 Data limita inscriere   30.10.2017 Predare Planse   01.11.2017 Jurizare   30.11.2017 Finalizare colectii   01-05.12.2017 Defilare 


afis-young-designers-on-stage-no-7-BFW-winter-edition-portrait-web
Anul acesta, editia de iarna a Bucharest Fashion Week va avea loc in perioada 1-5 Decembrie, in cadrul locatiei de la Soiree din Sos. Pipera-Tunari, nr 2/II, Voluntari, Ilfov.

Bucharest Fashion Week este cel mai important eveniment dedicat industriei de fashion din Romania si face parte din renumitul circuit international al modei, fiind promovat la nivel mondial alaturi de London Fashion Week, Milan Fashion Week, Paris Fashion Week si New York Fashion Week. Evenimentul este organizat si sustinut de FashionTV.

Inscrie-te in concurs si ai ocazia sa defilezi la
BFW 2017 Winter Edition

Intra in competitia organizata de Atelierele ILBAH special pentru absolventii si cursantii sai si arata-ne ce colectie ai vrea sa prezinti pe scena Bucharest Fashion Week 2017 alaturi de mari designeri. Un juriu profesionist format din specialisti dar si din reprezentanti FashionTV va alege cele mai bune 3 concepte, demne de a fi prezentate pe podium.

Desfasurare Concurs (pe scurt…)

Competitia este adresata exclusiv cursantilor si absolventilor atelierelor de Design Vestimentar sau Proiectare Vestimentara din cadrul Atelierelor ILBAH
 
Dupa ce ai citit REGULAMENTUL COMPLET concursului trebuie sa completezi FORMULARUL DE INSCRIERE ONLINE de pe aceasta pagina, iar noi iti vom trimite si restul detaliilor necesare. (Data limita inscriere20 Octombrie 2017)
 
Dupa finalizarea inscrierii in concurs participantii trebuie sa predea pana la data de 30 Octombrie 2017 plansele de concept ce cuprind o colectie completa: 10 tinute vestimentare (moodboard, schite artistice/crochiuri de moda)
 
Juriul va alege cei 3 castigatori pe baza planselor de concept predate de catre fiecare concurent. (Jurizare – 1 Noiembrie 2017)
 
Fiecare dintre cei 3 castigatori desemnati de juriu trebuie sa realizeze fizic 5 tinute vestimentare din totalul de 10 pe care le-au prezentat pe plansele de concurs. Cele 5 tinute realizate fizic de fiecare designer castigator al concursului vor fi prezentate pe podiumul Bucharest Fashion Week 2017 Winter Edition. (Deadline realizare fizica a colectiilor vestimentare – 30 Noiembrie 2017)
 
Castigatorii vor beneficia de tot suportul tehnic oferit de specialistii Atelierele ILBAH in vederea realizarii in colectiilor. De asemenea Atelierele ILBAH va pune la dispozitie castigatorilor Atelierele de Croitorie si Proiectare Vestimentara pentru a putea sa realizeze cele 5 tinute.

VEZI AICI REGULAMENTUL COMPLET

Formular inscriere online

Nume *

Prenume *

Telefon *

E-mail

Am citit si sunt de acord cu REGULAMENTUL COMPLET AL CONCURSULUI

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Calendarul oficial al competitiei:

Lansare Concurs: 25.09.2017
Data limita inscriere: 20.10.2017 (Completeaza FORMUARUL DE INSCRIERE ONLINE)
Predare planse CONCEPT concurenti: 30.10.2017
Jurizare/ Desemnare 3 castigatori: 01.11.2017
Realizarea fizica a colectiei pentru prezentare: 01.11.2017-30.11.2017 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)
Defilare Bucharest Fashion Week 2017 Winter Edition: 01-05.12.2017 (EXCLUSIV CASTIGATORI CONCURS)

program-Atelierele-ILBAH_BFW-2017-winter-edition-1

Inscrie-te si tu in aceasta spectaculoasa competitie si vei avea ocazia sa prezinti tuturor colectia ta vestimentara! Completeaza formularul de inscriere, iar noi iti vom trimite REGULAMENTUL si restul detaliilor necesare.


Iata poze de la ultima participare a cursantilor la BFW 2017 Spring Edition!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.