Workshopuri si Ateliere Culinare

Atelierele ILBAH

– Pentru amatori si pasionati –


Participa la atelierele si workshopurile pe care ti le-am pregatit si vei avea sansa sa calatoresti in jurul lumii, incercand gustul unor bucatarii cat se poate de variate. De la preparate TEX-MEX, la tapas & wine, la bucataria asiatica, vei putea sa experimentezi diverse arome si tehnici de gatit. Nu sta prea mult pe ganduri si nu ezita sa te inscrii acum la atelierele care te atrag, pentru ca acestea se vor schimba periodic, ca sa iti dea sansa sa descoperi cat mai multe culturi gastronomice.


Invata alaturi de alti pasionati!


Cel mai simplu mod de a invata este sa fii alaturi de alti pasionati si de profesionisti care sa te ghideze. Tocmai din acest motiv, Atelierele ILBAH, impreuna cu Cooking Studio, au pregatit pentru tine niste workshopuri si ateliere speciale de gatit, reprezentand modul ideal in care iti poti dezvolta pasiunea. Aceste ateliere sunt recomandate amatorilor si celor care gatesc din placere si isi propun sa genereze satisfactie personala si o modalitate gustoasa de petrecere a timpului liber. Invata sa conturezi, de la A la Z, farfuria perfecta alaturi de chefi profesionisti. Noi iti vom pune la dispozitie echipament de ultima ora si toate ingredientele de care ai nevoie pentru a obtine niste rezultate excelente!

 


Descopera noi culturi si arome!


Gatitul reprezinta pentru multi oameni o necesitate, un proces lung si greu, acestia neavand rabdarea si curiozitatea necesara pentru a imbina gusturile in asa fel incat sa obtina niste preparate delicioase. Pentru altii totusi, gatitul reprezinta mai mult decat atat, fiind o pasiune din ce in ce mai des intalnita. Avantajul este ca acesta nu poate deveni niciodata plictisitor, intrucat exista mereu noi retete de incercat, noi arome de combinat si noi culturi gastronomice de descoperit. Vei avea constant ocazia sa iti imbunatatesti abilitatile si vei putea observa progresul chiar la tine in farfurie!

Pentru mai multe detalii legate de locatie, perioada si pret, apasa aici.

Te asteptam!