Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Workshopuri gratuite de Croitorie marca Atelierele ILBAH la MODEXPO

5 workshopuri GRATUITE marca Atelierele ILBAH, dedicate pasionatilor de croitorie!


  • Cand? 27 – 30 Septembrie 2018
  • Unde? La Romexpo, Pavilion B2, stand M68-M69, in cadrul evenimentului MODEXPO

MODEXPO este o importanta expozitie internationala de tesaturi textile, imbracaminte, pielarie, blanarie, incaltaminte, marochinarie si accesorii, dedicata atat specialistilor, cat si publicului larg. Evenimentul prezinta atat articole vestimentare si accesorii in tendinte din colectiile toamna iarna 2018, cat si echipamente pentru industria usoara.

Expozitia va fi intregita de workshopuri interactive de croitorie marca Atelierele ILBAH, desfasurate pe toata durata MODEXPO. Daca te pasioneaza croitoria, insa nu ai avut pana acum ocazia sa cosi folosind o masina performanta sau ti-ai cumparat o masina de cusut, dar nu stii prea bine sa o folosesti, atunci Workshopul “Descopera Secretele Croitoriei” este special croit pentru tine! La finalul celor doua ore interactive, te vei putea mandri cu primul tau obiect cusut cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, marca Brother.

Toate materialele si aparatura necesare sunt asigurate de Atelierele ILBAH si Cusut si Brodat.

Participarea la workshopuri este gratuita, insa accesul se face in urma completarii unui formular online de inscriere, pe care il poti gasi aici. Locurile sunt limitate!


 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.