In perioada 26.04-05.07.2023, Atelierele ILBAH a organizat in Bucuresti un Workshop/Concurs de Design Interior, sub indrumarea trainerului Arh. Roberta Ciorzan.

In cadrul acestui Concurs cei 11 participanti, absolventi ai cursului de Design Interior de la Atelierele ILBAH, au realizat cate o propunere de amenajare pentru un beneficiar real.

Locuinta in cauza are 265mp, parter si un etaj, cu trei dormitoare, living si dining, dressing, bucatarie si doua bai. Provocarea pe care am extins-o cursantilor nostri nu a fost doar aceea de a concepe o amenajare, dar si realizarea ei pentru nevoile beneficiarului, si dupa placul sau.

In etapa de realizare a conceputului amenajarii, participantii au realizat trei corecturi impreuna cu Arh. Roberta Ciorzan, care i-a indrumat pe fiecare in parte, pe tot parcursul realizarii proiectelor.

PROIECTUL CASTIGATOR

Proiectul castigator, ales de catre beneficiar, a fost realizat de catre Diana-Iulia Bibina, si premiat cu 5000 de lei!

Living + Dining

Dormitor Copii

Living-2

Living-2

Living-4

Bucatarie

Kitchen

Kitchen-2

Dormitoare

Bedroom-3

Master-Bedroom

Master-Bedroom-2

Dressing

Dressing

Dressing-2

Dressing-3

Dormitor Copii

Kid-Bedroom

Kid-Bedroom-2

Kid-Bedroom-3

Bai

Bathroom

Master-Bathroom

Master-Bathroom-2

Hol

Hallway

Amenajarea castigatoare este una moderna, realizata in culori pamantii. Lumina naturala se impleteste cu cea artificiala in accente geometrice, iar elementele dure din materiale in culori reci, se completeaza cu elemente din lemn in nuante calde.

In toata amenajarea regasim forme interesante, cum ar fi scaunul in forma de scoica din dressing, oglinda cu forma neuniforma din master bathroom sau rafturile in forma de casute din camera copilului. Mai mult, fiecare camera are accente verzi, plante naturale care complementeaza privelistea din jurul casei.

Fiecare spatiu individual a fost gandit pentru a indeplini functiunea sa, dar asta nu a ingradit creativitatea designerului, amenajarea rezultata fiind una moderna, eleganta si potrivita pe stilul beneficiarului.

Diana, te felicitam pentru frumosul proiect realizat! Suntem foarte mandrii de reusita ta si de opera de arta creata in cadrul acestui concurs, si suntem entuziasmati sa vedem rezultatul final!

Desi concursul s-a finalizat, workshopul continua! Toti participantii realizeaza impreuna plansele tehnice, si vor avea loc o serie de vizite pe santier, pentru urmarirea proiectului.

Felicitari tuturor participantilor!

Dragi cursanti, dorim sa va multumim pentru acceptarea provocarii noastre, si sa va felicitam pentru proiectele frumoase pe care le-ati realizat: Alexa Adina-Gabriela, Badalica-Petrescu Roxana-Florentina, Cretu Verona-Silvana, Enache Andreea-Madalina, Ghimpeteanu Mihaela-Alina, Grapinoiu Ilinca-Maria, Halmagyi Alis, Licu Daniela, Lupu Adriana, Rotaru Flavia-Andreea, Stroi Ana-Maria, Vatafu Cristina-Alexandra.

DESIGN INTERIOR LA ATELIERELE ILBAH – OPORTUNITATI NESFARSITE

Daca doresti sa faci primii pasi in domeniul Designului Interior, te invitam la unul dintre cele patru cursuri Atelierele ILBAH.

  • Cursul de Design Interior iti va face o introducere cuprinzatoare in amenajarea locuintilor. Vei invata despre designeri si istoria designului de interior, despre tipuri de locuinte si de finisaje, despre importanta texturilor, a culorilor si a luminii, vei deveni familiarizat cu regulile de amenajare pentru fiecare camera in parte, si vei avea oportunitatea de a participa la vizite de inspiratie in diverse showroom-uri de specialitate. La finalul cursului vei avea realizat primul tau proiect de amenajare de interior, si un certificat recunoscut de Ministerele Muncii si al Educatiei!
  • Cursul de Design Interior Avansati vine in completarea celui de dinainte. Vei invata sa realizezi amenajari pentru case de diverse tipologii, dar si spatii mai mari precum cladiri de birouri, showroom-uri, restaurante si alte spatii publice. De asemenea, vei invata proiectare 2D cu ajutorul softului Autocad, si grafica cu ajutorul Adobe Photoshop. Si acest curs este unul autorizat, iar in urma sustinerii examenului vei primi un certificat recunoscut.
  • Cursul de Management de Proiect Design Interior este un ghid complet pentru un manager, punand accentul pe coordonarea implementarii si executiei proiectului. Vei invata cum sa planifici activitatile si agenda de lucru, cum sa coordonezi echipele de practicieni, cum sa formezi si pastrezi relatia cu furnizorii, si multe altele, cursul finalizandu-se cu un certificat recunoscut.
  • Daca esti doar pasionat de acest domeniu si vrei sa inveti sa iti amenajezi propria locuinta, atunci Cursul Design Interior Express este alegerea potrivita pentru tine! Acest training se desfasoara complet online, si in cadrul sau vei invata secretele unei amenajari reusite.

Te asteptam la cursurile de Design Interior de la Atelierele ILBAH, unde vei avea mereu oportunitatea de a invata ceva nou!