Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Workshop/Concurs Atelierele ILBAH si Class Living

Esti ABSOLVENT al cursului de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala ?

Ei bine ti-am pregatit ceva special! WORKSHOP/CONCURS – l-am numit noi, pentru ca ne-am dorit sa fie cu totul special si sa fi meritat asteptarea!

Este mai mult decat un workshop este un internship pentru o zi in Showroom-ul Class Living alaturi de Arh. Miruna Ardelean, unde veti beneficia de prezenta unui invitat cu totul special – Doamna Camelia Sucu ! Un internship care ia forma unui concurs in adevaratul sens al cuvantului cu un premiu substantial oferit de partenerii nostri Class Living !

Atentie! Acest workshop este organizat DOAR pentru absolventii cursului de Design Interior ai scolii Atelierele ILBAH! Pentru mai multe detalii si pentru inscriere nu ezitati sa ne contactati la nr. de telefon: 0729 373 342 !

Exista un REGULAMENT oficial. Intreaba de el!

Locurile sunt limitate! Miercuri 19.03.2014 – ultima zi de inscriere!

 

Mai jos puteti vedea afisul oficial al workshop-ului de tip concurs.

 

afis

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.