Acest workshop / concurs este o oportunitate excelenta pentru absolventii cursurilor de Design Interior organizate de Atelierele ILBAH! Ei vor avea ocazia de a participa la un workshop de 10 sedinte, iar la final isi vor demonstra abilitatile creative in cadrul unui concurs de idei. Castigatoul va primi un premiu in valoare de 5000 de Lei, dar si sansa de a-si vedea proiectul implementat. In plus, toti participantii pot contribui activ la implementare, urmarire de santier, etc.

De la prima intalnire cu beneficiarul, realizarea releveului, a conceptului si a proiectului de amenajare, realizarea planselor tehnice si vizitele pe santier, participantii vor avea parte de o experienta reala in domeniul design-ului interior. Tema consta in amenajarea unei locuinte individuale de 265mp (parter + etaj), in Ilfov.

10 sedinte de lucru

Workshopul va fi sustinut de Arh. Roberta Ciorzan, trainer Atelierele ILBAH. Sesiuni de lucru, corecturi si vizite pe santier in momentele cheie ale proiectului… in total 10 sedinte: 3 corecturi in etapa de realizare a conceptului, alte 3 corecturi pentru realizarea planselor tehnice si 4 vizite pe santier.

Premiu de 5000 lei

Chiar daca vom avea un singur castigator ales de beneficiar, toti participantii la workshop se vor putea implica in implementarea proiectului, la realizarea planselor tehnice si urmarirea santierului. Astfel, cursantii vor forma o echipa, contribuind cu totii la aceasta faza a proiectului.

Daca doresti sa-ti continui drumul in domeniul designului interior acest workshop / concurs este oportunitatea perfecta pentru a-ti demonstra abilitatile creative si pentru a dobandi experienta.

Teme abordate in cardul workshop-ului:

  • Dezvaluirea beneficiarului
  • Stabilirea temei de proiectare
  • Intocmirea ofertei de proiectare
  • Realizarea releveului
  • Realizarea conceptului si a randarilor fotoreale (3 corecturi)
  • Prezentarea proiectului
  • Realizarea planselor tehnice (3 corecturi)
  • Urmarirea de santier (4 vizite)

In faza de concept trebuie predate randari fotorealiste. Pentru conceptul castigator trebuie realizat proiectul tehnic care sa cuprinda planuri de amenajare, pozitionare echipamente / instalatii, stereotomii, deviz de materiale si obiecte propuse in amenajare.
*Mai multe detalii iti vor fi prezentate in cadrul workshopului.

  • Conditii de acces: Absolventi Curs Design Interior Atelierele ILBAH
  • Locatie desfasurare workshop / concurs: Str. Romulus, Nr. 4 (zona Mantuleasa), Sector 2, Bucuresti, Romania
  • Pret: 1200 lei
  • Data limita inscriere: 15.04.2023

    Formular Inscriere

    Completeaza formularul de inscriere si participa la workshopul concurs! Te vom contacta pentru a-ti oferi mai multe detalii.

    Nume *

    Prenume *

    Telefon *

    E-mail *

    Doresc sa particip la:*
    Workshop / Concurs Design Interior - by Arh. Roberta Ciorzan & Atelierele ILBAH

    Orasul de desfasurare:*
    București

    Citeste aici mai multe informatii despre cum iti protejam datele personale.

    Campurile marcate cu * sunt obligatorii

    *In cazul in care nu se atinge numarul minim de participanti (8) ne rezervam dreptul de a anula evenimentul. Numar maxim persoane: 16.
    **Datele mentionate mai sus (program, desfasurator) se pot modifica in functie de evolutia evenimentelor ce tin de organizare, santier, etc. Participantii vor fi anuntati cu privire la toate modificarile survenite.