Workshop-uri Design Interior! Nu ratati sansa unei experiente memorabile!
Atelierele ILBAH – centru de calificare si formare profesionala, prin suportul unor oameni absolut minunati, au inceput seria de Workshop–uri destinate absolventilor cursului de Design Interior, care au drept scop sustinerea cursantilor si absolventilor in crearea unui portofoliu si a unor experiente de neuitat!

Primul proiect s-a desfasurat in colaborare cu Showroom-ul Class Living by Camelia Sucu! Nu sunt foarte multe oportunitati pentru cei care isi doresc sa invete si sa inceapa crearea unui portofoliu in acest minunat domeniu al design-ului de interior, prin urmare aceste workshopuri sustin un concept mai inalt, si anume sustinerea tinerelor talente!

Acest prim proiectul propus a constat in reamenajarea showroom-ului Class Living, fiecare propunere fiind atent analizata de Dna. Camelia Sucu impreuna cu membri de seama ai echipei Igloo si Arh. Miruna Ardelean, trainer al cursului de Design Interior.

Cele mai bune doua proiecte au fost recompensate cu o excursie de doua zile la Milano, cu participare la Targului international de mobilier – Salone Internazionale del mobile 2014, un eveniment de referinta in domeniul designului de interior, iar premiul al treilea o colectie de carti de la Igloo!

Lucrarile final au primit sansa de a fi expuse in cadrul unei expozitii organizate la Concept Store-ul Iconic Food & Wine, eveniment in cadrul caruia au fost decernate de catre Dna. Camelia Sucu, premiile acestui concurs. Persoanele care doresc sa vizioneze lucrarile pot merge la showroom-ul Class Living pentru a vedea ce presupune un astfel de proiect si care sunt conditiile de care trebuie sa se tina cont in realizarea lui!

Workshop-ul a fost unul interactiv, s-a inceput cu o parte teoretica de prezentare a pasilor esentiali in amenajarea unui showroom, criteriile de care un decorator de interioare trebuie sa tina cont atunci cand concepe un plan pentru spatiul in cauza: “Este foarte important sa stim sa ne alegem cu atentie piesele ce compun interiorul spatiului unui showroom. Sa fim in tendinte, dar sa respectam si functionalitatea spatiului, nu e deloc usor” – Miruna Ardelean.

Prezentarea a fost urmata de prezenta invitatului special, presedintele Class Living – Dna. Camelia Sucu, care a tinut un discurs de la care participantii au invatat nu doar povestea business-ului Class Living care implineste 20 de ani de activitate, cat si detalii despre antreprenoriat, gestionarea unui business propriu si directiile care trebuie urmarite in vederea unui success de durata!

Prin aceasta noua directie, Atelierele ILBAH isi doresc sa ofere cat mai multe sanse absolventilor sai de a practica profesia de care sunt indragostiti deoarece sarcina lor nu se incheie in momentul in care cursurile s-au finalizat. Oamenii care pun pasiune in activitatea lor trebuie incurajati continuu, e un castig al tuturor, atat al scolii de a se inconjura de oameni talentati si de a le sustine formarea, dar si al absolventilor, care primesc astfel suport in domeniul pe care si l-au ales. Va asteptam la urmatorul workshop by Miruna Ardelean!