Va prezentam un nou workshop marca Atelierele ILBAH by Miruna Ardelean: un eveniment organizat special pentru grupa de design interior ce si-a inceput cariera de decorator interioare, nu cu mult timp in urma! Este vorba despre Atelierul de design interior din luna Decembrie.

Pentru ca la noi este regula ca fiecare grupa sa aiba parte de o surpriza, workshop-ul este cadoul nostru de Craciun pentru aceasta minunata grupa! Acest lucru a fost posibil datorita colaboritorilor nostri: Revista Confort, My house (the art of living), Elmo & Gund (fine textiles for your home) si nu in ultimul rand trainerului acestui curs Arh. Miruna Ardelean!

Despre ce este vorba? Este vorba despre un workshop ce face parte dintr-o serie mai lunga de workshop-uri organizate de Atelierele ILBAH, fiecare avand o tematica specifica. Este vorba despre un concurs intre 2 echipe formate din cursantii Atelierului din Decembrie. Fiecare echipa va trebui sa realizeze un tip de aranjament pentru masa de Craciun: unul in care sa predomine culoarea rosie si unul in care sa predomine culoarea aurie.

Vom avea si un juriu format din arh. Miruna Ardelean, Ana de la Elmo& Grund, Vlad Iliescu si Cristina Popovici (decorator Floral). In timpul partii teoretice a workshop-ului, Cristina Popovici va executa 2 decoratiuni florale pentru fiecare tip de amenajare, unul pentru masa rosie si unul pentru masa aurie.

De asemenea nu vor lipsi nici premiile oferite de sponsorii nostrii.

Mai jos va prezentam articolul din revista CONFORT care anunta deschiderea acestui workshop. Cititi cu atentie Tips&Tricks-urile din revista publicata!

Va uram Sarbatori Fericite!

workshop