Asa cum v-am promis dupa finalizarea cursului vom organiza diferite workshop-uri tematice. Al treilea workshop organizat de Atelierele ILBAH este mai mult decat un workshop – este o posibilitate reala de angajare in cadrul noului showroom Natuzzi ce va fi deschis in Bucuresti. Tematica este una aparte, special gandita pentru absolventii cursului de design interior: Amenajarea propriului spatiu cu produse de vis marca Natuzzi. Pentru ca ne dorim sa profesati la cel mai inalt nivel si la cele mai frumoase si remarcabile showroom-uri din tara, acum aveti ocazia sa intrati intr-una dintre cele mai competitive echipe de designeri si consultanti de vanzari din domeniu.

 

WORKSHOP CONCURS – l-am numit noi, pentru ca, asa cum v-am obisnuit de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop – l-am transformat intr-un concurs cu premii substantiale! O dupa-amaiza plina de surprize si cunostinte noi care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului interior si nu numai, in lumea arhitecturii de calitate.

Veti invata timp de o zi 10 pasi in amenajarea propriului spatiu dupa filosofia unuia dintre cele mai importante branduri cu renume international: Natuzzi.

Ce va fi cel mai interesant la acest workshop/concurs este faptul ca veti avea ocazia de a participa la un training de produs ce se organizeaza de regula in showroom-urile din cadrul celor mai renumite fabrici de mobilier din Italia, acum in Bucuresti special pentru expertii in domeniu.

Premiu:

Toti participantii vor avea ocazia sa-si expuna moodboard-urilor la deschiderea oficiala a magazinului Natuzzi. Toti invitatii de seama arhitecti, clienti, persoane Vip si reprezentatii marilor canale media vor putea admira si vota cele mai frumoase si impresionante proiecte, iar Camelia Sucu impreuna cu Pasquale Natuzzi vor desemna un castigator care va sta o luna in internship la noul magazin deschis in Bucuresti, pe partea de consilier vanzari. Dupa aceasta luna de proba exista posibilitatea angajarii permanente in showroom.

Detalii importante:

Tema:

Proiect amenajare a propriului spatiu, folosindu-va de galeria de produse dedicate zonei de zi: living & dining si zonei de noapte: dormitor.
Despre Natuzzi:

Fericire prin design!

Cu 55 de ani de experiență pe piața mobilierului, Natuzzi, cel mai cunoscut brand din segmentul premium, promite clienților bunăstarea prin design și confort. Piesele de mobilier sunt armonioase din punct de vedere vizual, confortabile, inovative, elegante și simple și se adreseaza celor care vor să își găsească echilibrul prin design, confort și durabilitate.

Misiunea grupului Natuzzi este de a crea valoare cu integritate, pentru clienţi. A crea valoare cu integritate înseamnă a acţiona onest, deschis şi transparent, respectându-i pe ceilalţi.

Parteneriatul Class Living – Natuzzi

Parteneriatul dintre Class Living și marele producător italian de mobilă de lux Natuzzi a început încă din 1994. Primul magazin Natuzzi de tip flagship din România a fost deschis în septembrie 2007 pe o arteră comercială premium din București.
În anul 2013, Natuzzi a fost mutat în cadrul magazinului multibrand Class Living by Camelia Șucu din bulevardul Aviatorilor. Natuzzi a devenit astfel un “store in store” și funcționează în cadrul Class Living București.

Program workshop: 

VINERI 29.08.2014

11:00-15:00 – internship alaturi de profa in cadrul showroom-ului Class Living by Camelia Sucu, bvd-ul Aviatorilor nr.47 – Bucuresti

Veti primi brief-ul de tema/concurs pentru a raspunde cerintelor Natuzzi.

Piese obligatorii:

– 1 MAXIM 2 moodboard-uri A2 – cu proiectul de amenajare al unui apartament unifamilial (doar living+dining si dormitor), al propriului spatiu de data aceasta clientul vostru sunteti chiar voi :)

Durata concursului:

Start: Vineri – 29.08.2014

Stop: Sambata – 6.09.2014 – predarea planselor se va realiza in format fizic/printat (suport rigid) pana la ora 17:00 la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti sau Ploiesti.

Expozitie de proiecte in cadrul Showroom-ului Natuzzi – eveniment in timpul cariua se vor anunta castigatorii concursului. Participantii vor primi ulterior pe mail detalii referitoare la data si ora exacta a expozitiei.

Premiu: Jobul mult visat! O luna de internship la noul magazin deschis in Bucuresti, pe partea de consilier de vanzari. Dupa aceasta luna de proba exista posibilitatea angajarii permanente in showroom.

Premiul special: Surpriza

 

Membrii juriului: 

Camelia Sucu – presedinte Class Living

Pascuale Natuzzi – fondator Natuzzi

arh.Adrian Ciocazanu – director executiv Igloo Media
arh.Miruna Ardelean – managing partner Class Concept