Sambata, 10 Martie 2018, Atelierele ILBAH organizeaza in cadrul celui mai mare targ dedicat industriei florale din Romania, Flower Expo 2018, doua workshop-uri de exceptie dedicate amatorilor si pasionatilor de design floral:


Flower Design Workshop: Aranjamente Florale de Primavara 
Program Ateliere:
__11:00am__1:00pm__ | __3:00pm__5:00pm__


__Inscrie-te la unul din cele doua ateliere Flower Design Workshop by Atelierele ILBAH si descopera arta designului floral de calitate. Vei invata de la trainerii floristi Natasha Maxim si Anne Marie Popa cum sa realizezi aranjamente florale de primavara, iar la final le vei putea lua acasa pentru a le oferi unei persoane dragi din viata ta. Accesul este gratuit si se face pe baza inscrierii prealabile pe ateliereleilbah.ro. Florile si ustensilele de lucru va sunt puse la dispozitie gratuit de Atelierele ILBAH. Trebuie doar sa te inscrii si sa vii la eveniment. Ne vedem la Flower Expo 2018, (in cadrul Romexpo), in pavilionul B1, stand 116.
Locurile sunt limitate. 

Workshop-Design-Floral-Atelier-gratuit-aranjamente-florale-de-primavara-romexpo-atelierele-ilbah-banner

Atat de frumoase si pline de semnificatie, florile transmit emotie si sensibilitate. Ele nu se ofera niciodata la intamplare. Le daruim pentru a aduce bucurie celor din jur, pentru a ne arata recunostinta sau afectiunea fata de persoanele dragi.

Aranjamentul floral reprezinta arta selectiei si organizarii florilor in functie de elementele si principiile estetice consacrate, avand ca scop crearea unui design placut si creativ. Fiecare aranjament are propria sa poveste si personalitate, iar puterea de a o transmite face trecerea de la un simplu obiect decorativ, la o adevarata opera de arta.

Cu primavara pe drum, trainerii Cursului de Design Floral Atelierele ILBAH, Anne Marie Popa si Natasha Maxim, te vor invata sa realizezi un aranjament floral care sa surprinda emotie prin design floral educat. Indiferent daca il creezi pentru a-l darui cuiva drag sau pentru a-ti decora propria locuinta, un aranjament floral de primavara reprezinta, poate, cea mai usoara metoda de a insufleti o incapere, intampinand astfel anotimpul renasterii si reinnoirii.


Inscrie-te la Flower Design Workshop: Aranjamente Florale de Primavara 


CLICK pe butonul “Inscrie-te aici”. Vei ajunge pe pagina evenimentului, de unde poti afla mai multe detalii si te poti inregistra (Inscrierile la unul din cele doua workshop-uri se realizeaza prin platforma internationala de evenimente Eventbrite.com). Dupa inregistrare, vei primi pe e-mail BILETUL DE ACCES la eveniment, impreuna cu detaliile atelieruluiLocurile sunt limitate! Biletul primit trebuie sa il prezinti la accesul in sala (Pavilion B1, stand 116, Romexpo) in format electronic (pe telefon) sau printat. Alte informații? La pr@ateliereleilbah.ro sau +40729397806.

Atentie! Atelierele Flower Design Workshop: Aranjamente Florale de Primavara by Atelierele ILBAH sunt organizate in cadrul Flower Expo. Aceste ateliere sunt GRATUITE, dar accesul in cadrul Flower Expo presupune achitarea unei taxe la intrare de 10 lei.

inscrie-te-aici

Workshop-Design-Floral-Atelier-gratuit-aranjamente-florale-de-primavara-romexpo-atelierele-ilbah-pagina