|HOME & DECO WORKSHOP| 25.03.2017

Atelierele ILBAH alaturi de arh. Miruna Ardelean, va invita sa participati la un nou workshop de Design Interior: Design de Produs intitulat Home & Deco. Workshopul are ca scop dezlegarea tainelor folosirii materialelor textile in domeniul Designului Interior, crearea unui portofoliu cat mai cuprinzator si incurajarea interactiunii dintre designeri si reprezentantii industriei textile.

Workshopul Home & Deco isi propune sa familiarizeze cursantii cu materialele textile care se folosesc in Amenajarile Interioare si suprapunerile de diferite texturi care sunt un must have al timpului prezent. Ideea de baza este sa ne insusim tainele artei de a folosi texturi si materiale textile definind spatii personalizate din diferite stiluri.

O casa bine amenajata este aceea care in momentul in care ai pasit dupa o lunga si obositoare zi, simti ca ai intrat intr-o alta lume, in universal tau personal unde te vei putea relaxa si iti vei incarca bateriile pentru zilele urmatoare. Pentru a crea un ambient coerent intr-un interior, textilele au un rol extrem de important si pot contribui decisiv la elaborarea caracterului si stilului spatiului ce urmeaza sa fie amenajat.

Le alegem tinand cont de anumite principii de factura compozitionala dar si estetica, in functie de forme, grafisme si culori preferate. Si totul vorbeste despre emotia care ti-o da un ambient si despre confortul estetic pe care noi specialistii in designul de interior punem accent., ne spune arh. Miruna Ardelean

  WORKSHOP CONCURS

Asa cum v-am obisnuit de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop. L-am transformat intr-un concurs cu premii speciale care vor fi anuntate in timpul evenimentului! O dupa-amiaza plina de surprize si invitati speciali care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului interior de calitate.

Premii

Cele mai bune proiecte vor fi recompensate prin participarea la evenimentul #Creativo.  In cadrul evenimentului cursantii isi pot vinde creatiile si vor putea trai experienta unui eveniment de amploare la care sunt invitati designeri, artisti handmade, pasionati de moda si antreprenori.

Invitat special

Invitatul special al Mirunei este arh. Cora Constantinoiu care va va ajuta sa scoateti din voi toata creativitatea. Mai mult decat atat, Cora, o sa va ajute sa va puneti in aplicare ideile!

Mai jos este afisul workshop-ului de unde veti afla mai multe detalii referitoare la locul de desfasurare si premiul special acordat castigatorului. Va lasam pe voi sa descoperiti!


Creatoarea  „Experience Dreams”, Cora Constantinoiu, descrie caminul ideal ca fiind:

Locul in care te trezesti fata in fata cu visele implinite, la propriu, dupa cum ne place sa spunem. 

Suntem designeri, producatori si distribuitori de produse textile pentru casa si accesorii. 

Dragostea pentru textile mi-a insuflat-o mama, care de aproape 30 de ani isi conduce propriul atelier de croitorie. De la ea am invatat ca ambientul in care traiesti zi de zi te sustine, te educa, te formeaza si te ajuta sa devii cine iti doresti sa devii. Textilele sunt poate cea mai la indemana unealta prin care poti sa insufletesti si sa animi, sa dai personalitate, sa induci o anume stare de spirit intr-un spatiu. 

Din 2013, misiunea noastra este de a te sustine in a-ti exprima si experimenta propria-ti frumusete prin intermediul materialelor textile. 

 

Scurta Descriere

Tema: Workshopul va fi unul deschis, dinamic si interactiv. Se va incepe cu partea teoretica si prezentarea celor 10 pasi esentiali de care orice designer trebuie sa tina cont atunci cand concepe viitoarea amenajare, explicarea pe studii de caz ale patternurilor si texturilor folosite in diverse stiluri interioare si producerea unor obiecte din textile in urma unor aplicatii interactive.

Atelierele ILBAH alaturi de arh. Miruna Ardelean vin in ajutorul cursantilor sai cu aceste frumoase proiecte pentru a-i ajuta sa-si implineasca pasiunea si pentru a le arata ca drumurile noastre nu se despart dupa finalizarea cursurilor. Suntem de parere ca oamenii care sunt in urmarirea frumosului trebuie mereu sustinuti in drumul lor si ne vom bucura mereu alaturi de ei si de reusitele lor.

Tema:

  • Home & Deco – Design de produs

Program workshop:

  • Partea I: 12.00-13.00: Ne vorbeste profa!
  • Partea a II-a: 13.00-14.00: Ia cuvantul invitatul special: arh. Cora Constantinoiu!
  • Partea a III-a: 14.30-15.30: Design de produs – 3 aplicatii interactive.
  • Partea a IV-a: 15.30-16.00: Lansare Concurs si detaliere Regulament!

Taxa de participare:

  • 250 Lei/persoana
  • Taxa se poate achita la oricare din sediile Atelierele ILBAH sau prin OP.*Pentru optiunea de plata prin banca datele de facturare sunt urmatoarele:
    ILBAH STUDIO SRL
    Cont : RO40BTRL04801202S02962XX
    Banca: Banca TRANSILVANIA, Sucursala CHIBRIT
    Cu mentiunea: Workshop Home & Deco
  • Va recomandam o inscriere ferma la acest workshop/concurs, deoarece locurile sunt limitate!
  • Data limita de achitare a taxei de participare este Miercuri 22.03.2017 ora 20:00.

 Pentru orice fel de intrebari si detalii legate de acest workshop nu ezitati sa ne contactati.

pr@ateliereleilbah.ro sau +40 729 397 806