Atelierele ILBAH revin cu un nou workshop concurs pentru pasionatii de design interior si in special de design de produs: “Do it yourself!” – acesta este conceptul concursului, care are o structura aparte fata de workshopurile concurs cu care v-am obisnuit pana acum: debuteaza cu o sesiune teoretica despre cei mai importanti 10 pasi pe care trebuie sa ii urmam in implementarea unui design de produs, sustinuta de catre Arh. Miruna Ardelean, dupa care toti participantii vor fi impartiti pe echipe in vederea realizarii unui obiect fizic, luand in calcul cele invatate.

Acest workshop este dedicat strict absolventilor sau participantilor la cursul de Design Interior Atelierele ILBAH.

Desigur, asa cum v-am obisnuit, miza concursului este mare, iar noi va promitem posibilitatea de a castiga premii substantiale!

Concurentii vor avea la dispozitie dupa ziua de workshop, sustinuta de catre Arh. Miruna Ardelean, aproximativ o luna pentru a crea propriul obiect de design. Cele mai frumoase produse vor fi expuse in cadrul Galei Atelierele ILBAH, intr-un cadrul cu totul deosebit!

Jurizarea se va face de catre persoane specializate, iar programul este urmatorul:

Sambata – 15.11.2014 – ora 14:00 – workshopul “Cei mai importanti 10 pasi in implementarea unui design de produs” by Arh. Miruna Ardelean

Sambata – 13.12.2014 – predarea planselor si a produsului (obiectului de design) in format fizic/printat pana la ora 17:00 la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti sau Ploiesti (proiectul si produsul se pot preda si mai devreme de 13.12.2014, in functie de cat de repede terminati),

Expozitia de proiecte va avea loc in cadrul Galei Atelierele ILBAH – eveniment in timpul caruia se vor anunta castigatorii concursului.

Locul de desfasurare al workshopului este –  Pallets – Bar · Pub · Coffee Shop – ora 14:00

Adresa: Strada Stroescu Vasile, Nr 40, Bucuresti, Romania

Iar pentru final, v-am pregatit cateva ganduri frumoase din partea trainerului cursului de Design Interior Atelierele ILBAH:

“Diferenta intre „design” si „mestesug” consta in intentie. A face design consta in a planifica, a dezvolta un set de criterii si de a proiecta ceva, si mai apoi a implementa o idee, un concept. Un mestesugar incepe cu materialu, o bucata de lemn de exemplu pe care o taie si o finiseaza pentru a-i da forma.
In schimb un designer trebuie sa dezvolte un intreg proiect. Inainte de executie, sunt numeroase alte faze: de la schite la desene, la modelari pe computer pana la modele la scara reala de tipul unor machete. In tot acest timp se fac revizuiri cu mare atentie pana la cele mai mici detalii.” – Arh Miruna Ardelean.
 

Te asteptam si pe tine! Acum este momentul sa te implici! Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la adresa office@ateliereleilbah.ro.

 

Workshop-handmade-design-interior-Atelierele-ILBAH-blog2