Workshop | CHRISTMAS DECORATION | 05.12.2018 


orele 18:00 – 21:00, Palatul Noblesse


Dragii nostri,

Profa voastra, arh. Miruna Ardelean, alaturi de #AteliereleILBAH, va invita la un nou workshop unic – Christmas Decoration desfasurat in spectaculoasa locatie de la Palatul Noblesse. 


„Grija la detalii este un must have. Conturarea unei case calduroase este data in primul rand de materialele pe care le folosim. Culorile si texturile neutre, tonurile de beige/cream, culorile de pamant, dar si accentele de culoare ce se completeaza natural in contextul amenajarii. Dar mai presus de toate la personalizarea spatiului mai ales de sfintele sarbatori este firesc sa avem o atentie sporita la detalii. Spun mereu ca accesoriile sunt acele lucruri marunte in care ne regasim si cu ajutorul carora putem insufleti un cadru desprins dintr-o poveste personala, povestea noastra.

Eu cred in echilibrul vizual si faptul ca atunci cand aducem un element potrivit unui moment el ne va ramane cu siguranta in suflet. Mai mult, eu cred ca oamenii echilibreaza un camin si de aceea noi ca specialisti ne gandim prioritar la dispozitia functionala dintr-o locuinta, unde pozitionam obiectele, si nu in ultimul rand avem in vedere modul in care pozitinam obiectele decorative.


workshop-concurs-christmas-decoration-by-arh-miruna-ardelean-1

Starea de bine trebuie sa fie mereu in noi, dar cu siguranta o putem si accentua in interioarele spatiilor noastre. Confortul sufletesc trebuie sa primeze mereu, iar Povestea Craciunului este despre noi, despre familia noastra, despre starea de bine pe care ne-o conturam”.


WORKSHOP CONCURS – l-am numit noi, pentru ca, asa cum v-am obisnuit de fiecare data, ne dorim sa fie mai mult decat un workshop – l-am transformat intr-un concurs cu premii substantiale si multe premii speciale! O seara plina de surprize si invitati speciali care ne vor introduce in lumea frumoasa a design-ului de obiect si nu numai, in lumea arhitecturii de calitate.

Veti invata in ceas de seara intr-un cadru de poveste la Palatul Noblesse, 10 pasi in implementarea unui design de obiect/produs, pasi ce trebuie sa-i urmariti pentru realizarea unui astfel de prototip cu tehnica de a plia hartia intr-un mod creativ.

Ce va fi cel mai interesant la acest workshop este faptul ca veti avea ocazia de a realiza propriile voastre aranjamente. Pentru acest lucru veti avea la dispozitie dupa lansarea temei de concurs, aproximativ 2 saptamani  pentru a crea si a produce cele mai frumoase decoratiuni de Craciun.

Invitat Special: Anne Marie Popa – artist floral

„Va astept pe 5.12.2018 in ajun de Mos Nicolae sa invatam cum sa ne decoram casa de Craciun si cum putem folosi tehnica Origami pentru a ne dezvolta latura creativa. Impreuna, vom realiza cele mai spectaculoase decoratiuni de Craciun! Vom crea un Brad de Craciun pe care il vom dona Fundatiei „Sansa la Viitor” ce se va ocupa de colectarea de fonduri pentru copii.”Arh. Miruna ARDELEAN

workshop-concurs-christmas-decoration-by-arh-miruna-ardelean-3

 Tema: 

♠ Proiect design de obiect – datele importante legate de acest proiect si regulamentul concursului il veti primi in ziua de desfasurare a workshop-ului.

 Program workshop: 

Cand? MIERCURI, 05.12.2018. Unde? Palatul Noblesse.
♠ Partea I18:00-19:00prezentarea temei si a celor mai importanti 10 pasi ce trebuie respectati pentru a avea un Obiect de Craciun autentic.
♠ Partea a II-a: 19:00-21:00 – realizarea Bradului de Craciun ce va fi expus la Palatul Noblesse.
Veti primi brief-ul de tema/concurs dupa care va veti ghida in realizarea ulterioara a obiectului de design.

 Piese obligatorii:

piesa/obiectul/produsul de design realizat fizic.
Acestea vor fi predate in format fizic la sediul Atelierele ILBAH

 Durata concursului:

Start: Miercuri – 05.12.2018 – ora 18:00
Stop: Miercuri  – 19.12.2018 – predarea obiectului pana la ora 17:00 la sediul Atelierele ILBAH din Bucuresti sau Ploiesti.

 Locul de desfasurare:

♠ Galeriile Noblesse – Strada Sfintilor 7, București

 Taxa de participare:

  • 250 Lei/persoana
  • Taxa se poate achita la oricare din sediile Atelierele ILBAH sau prin OP.*Pentru optiunea de plata prin banca datele de facturare sunt urmatoarele:
    RENDERTHING SRL
    Cont : RO05BTRL04301202P16938XX
    Banca: Banca TRANSILVANIA
    Cu mentiunea: Workshop Home & Deco
  • Va recomandam o inscriere ferma la acest workshop/concurs, deoarece locurile sunt limitate!

Data limita de achitare a taxei de participare este Marti 04.12.2018 ora 20:00.

Inscrie-te! Completeaza formularul si te contactam noi!

 Pentru orice fel de intrebari si detalii legate de acest workshop nu ezitati sa ne contactati.

pr@ateliereleilbah.ro sau +40 729 397 806