Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Workshop Aranjamente Florale de Craciun! Pe 18 Decembrie 2018, Anne Marie Popa si Natasha Maxim (artisti florali) te invita la un workshop de poveste!

Ho Ho Ho! Atelierele ILBAH te invita la un workshop inedit de Craciun! Intampina cum se cuvine Sarbatorile de Iarna si impodobeste-ti casa cu propriile decoratiuni florale… Anne Marie Popa si Natasha Maxim (artisti florali) te invita Marti, 18 Decembrie la un workshop de poveste!


Craciunul este despre familie, despre noi si propriile noastre bucurii. Decoreaza-ti casa cu propria personalitate si primeste in inima ta magia sarbatorilor. Inscrie-te la workshop si traieste bucuria Craciunului alaturi de Atelierele ILBAH! Vei invata sa realizezi aranjamente autentice de Craciun, care iti pot decora casa sau surprinde prietenii. Impreuna, vom petrece o dupa-amiaza de poveste, inconjurati de flori si parfum de sarbatoare!

Cine se poate inscrie la acest workshop? Oricine! Inscrierile sunt deschise tuturor pasionatilor de frumos, inclusiv actualilor sau fostilor cursanti Atelierele ILBAH. Experienta in domeniu nu este obligatorie! Iti punem la dispozitie, gratuit, toate materialele si ustensilele de care ai nevoie. Trebuie sa vii doar cu buna dispozitie si dorinta de a invata lucruri noi. Esti profesionist? Poti sa vii cu propriile ustensile!


Trainerii tai?
Anne Marie Popa si Natasha Maxim

Workshopul de Aranjamente Florale de Craciun este sustinut de unii dintre cei mai iubiti traineri Atelierele ILBAH. De peste 8 ani lucreaza in domeniul designului floral, iar de 4 ani de zile, Anne Marie Popa si Natasha Maxim sunt trainerii Atelierele ILBAH in cadrul cursurilor de Decorator Floral, fiind indrumatori pana in acest moment pentru peste 400 de floristi.

curs-decorator-floral-atelierele-ilbah-workshop-aranjamente-craciun

 

afis-SFW-workshop-design-floral-atelierele-ilabh-18-decembrie-2018

Detalii importante

 Program workshop: 

Cand? Marti, 18 Decembrie | Ora? 18:00 | Durata? 2 ore.
Unde? Centrul de Creatie Atelierele ILBAH, str. Romulus 4, Bucuresti.

 Tema:
– Aranjamente Florale pentru Lumanari
– Braduti Personalizati de Craciun

* Fiecare participant va realiza unul dintre aranjamentele mentionate mai sus. Toate materialele si ustensilele va sunt puse la dispozitie gratuit de catre Atelierele ILBAH. La final, vei putea lua acasa aranjamentele florale realizate.

 Taxa de participare:

 • 250 Lei/persoana
 • Taxa se poate achita la oricare din sediile Atelierele ILBAH sau prin OP.
  *Pentru optiunea de plata prin banca datele de facturare sunt urmatoarele:
  RENDERTHING SRL
  Cont : RO05BTRL04301202P16938XX
  Banca: Banca TRANSILVANIA
  Cu mentiunea: Workshop Aranjamente Florale Craciun

Inscrie-te! Completeaza formularul si te contactam noi!

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Va recomandam o inscriere ferma la acest workshop, deoarece locurile sunt limitate! Data limita de achitare a taxei de participare este Luni, 17.12.2018, ora 20:00.

workshop-design-floral-atelierele-ilabh-18-decembrie-2018

#Craciun #Magie #Familie #AteliereleILBAH

 

 Pentru orice fel de intrebari si detalii legate de acest workshop nu ezitati sa ne contactati.

pr@ateliereleilbah.ro sau +40 729 397 806

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.