Weekendul iubirii celebrat la Atelierele ILBAH Ploiesti prin sesiuni de beauty si decoratiuni florale

A inceput cel mai frumos sezon al anului, sezonul iubirii, al florilor daruite persoanelor dragi din viata noastra, al frumusetii si al celebrarii noului sezon care bate la usa.

Cum v-am obisnuit deja, incercam sa demonstram prin actiunile practice si interactive unicitatea centrului de formare profesionala Atelierele ILBAH, unde practica, profesionalismul si prietenia sunt caracteristici care ne recomanda.

In acest weekend dedicat iubirii am avut parte de doua actiuni prin care am dorit sa celebram iubirea si frumosul.

Astfel, cursantii grupelor de ‘Decorator Floral’, impreuna cu trainerul Otilia Bucur si-au pus in aplicare creativitate si iubirea pentru frumos, realizand aranjamente florale pentru restaurantele DaVinci – unele dintre cele mai de renume si longevive restaurante de pe piata prahoveana, recunoscute pentru servirea ireprosabila si calitatea serviciilor oferite.

In total, peste 30 de aranjamente care au inclus gerbera, eucalipt, bergras, ruscus, garoafe, gerbera si bineinteles nelipsitii trandafiri albi, rosii, dar si portocalii si chiar mov au decorat mesele cuplurilor de indragostiti care au venit si au luat masa in locatiile DaVinci.

In plus, vineri 13 februarie si sambata, 14 februarie cursantii nostri de la grupele de ‘Machiaj Profesional’ si ‘Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist’, sub atenta indrumare a trainerilor Alina Gherda si Georgeta Alexandru au oferit demonstratii de beauty, dar si sedinte gratuite de machiaj si coafura doamnelor si domnisoarelor care au sarbatorit Valentine’s Day prin shopping in cadrul centrului comercial Winmarkt.

Sub atenta supraveghere a lui Cupidon si pe langa cuplurile  de indragostiti care ziceau ‘Da’ pentru 24 de ore, cursantii nostri au scos in evidenta frumusetea naturala a clientelor salonului ad-hoc Atelierele ILBAH din Winmarkt cu ajutorul produselor profesionale de top puse la dispozitie de partenerii nostri de la INGLOT.

Nici hair-stylistii nostri nu s-au lasat mai prejos, acestia realizand coafuri extravagante si pline de volum tinand cont de indicatiile trainerului Georgeta Alexandru.

Atelierele ILBAH ofera cursantilor toate premizele unei noi cariere in domeniul ales. Astfel, sub atenta indrumare a trainerilor experimentati, a studierii si aprofundarii cunostiintelor specifice fiecarui modul in parte, cursantii nostri au sansa sa se lanseze cu succes intr-o nou si incitant domeniu de activitate.

Multumim cursantilor care au raspuns pozitiv initiativelor noastre, personalului DaVinci  si Winmarkt pentru colaborare si, nu in ultimul rand, trainerilor Otilia Bucur, Alina Gherda si Georgeta Alexandru pentru implicare.