Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Voteaza Personalitatea Anului in domeniul Beauty! Avem un reprezentat important NOMINALIZAT pentru acest premiu. Afla mai multe..

Stiai ca Vlad Iliescu, General Manager Atelierele ILBAH este nominalizat pentru Personalitatea Anului in Beauty? Cosmobeauty sarbatoreste 10 ani, prilej de a celebra atat Frumusetea cat si pe Autorii ei, personalitati care au schimbat Industria Beauty din Romania. Vlad Iliescu este fondatorul Centrului de Calificare si Formare Profesionala Atelierele ILBAH, cursurile autorizate din domeniul Beauty formand profesional mii de persoane doar in ultimii 5 ani. Voteaza si tu! Data limita: 5 Martie.

Vlad-Iliescu-Atelierele-ILBAH

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.