In cadrul Cosmetics Beauty Hair 2023, VLAD ILIESCU, Director General la Atelierele ILBAH a fost SPEAKER la COSMETICON, Primul Congres National de Cosmetologie, organizat de catre Asociatia Cosmetologilor din Romaniain in parteneriat cu P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania) si cu sprijinul Romexpo.

Subiectele de discutie abordate in cadrul congresului s-au axat pe promovarea educatiei continue in domeniul cosmetologiei si infrumusetarii.

VLAD ILIESCU, Director General la Atelierele ILBAH a vorbit alaturi de speakerii LAURA PETREAN (Estetiq Academy), DANA BLENOVICI (Scoala Manuela Ravescu), MARCELA POPESCU (Colegiul UCECOM Spiru Haret), RAMONA DINITA (SCM Igiena), MICHAELA ENCIU (Scoala Formaprof Educational) despre cat de importanta este specializarea in domeniul infrumusetarii. Tot acesta a mai vorbit si despre oportunitatile de cariera si de dezvoltare profesionala din acest domeniu.

Totodata, in cadrul evenimentului a avut loc si o serie de dezbateri si prezentari ale tendintelor, noutatilor si schimbarilor legislative.

Atelierele ILBAH organizează cursuri autorizate de formare siprofesională , oferind cursanților o experiență unică, de mare calitate. Proiectul a luat naștere în anul 2012 și se adresează celor care vor să își transforme pasiunea într-o meserie.