VLAD ILIESCU, Director General la Atelierele ILBAH a fost invitat in cadrul emisiunii CEVA EDUCATIV, unde a vorbit alaturi de Cristian Rizea, moderatorul Podcastului, despre cat de importanta este educatia in construirea unei cariere de succes.

VLAD ILIESCU: “Noi credem in educatie deoarece fara ea nu avem acces la informatie si cultura. Mereu este bine sa faci lucruri in avans pentru a te putea dezvolta in domeniul in care iti doresti sa profesezi“.

Atelierele ILBAH oragnizeaza o gama variata de cursuri in diferite domenii de activitate precum: Beauty, Fashion, Cooking & HoReCa, Organizare Evenimente, Arte Vizuale, Comunicare & Online Marketing, Decorator Floral, Design Interior, Grafica si Proiectare, IT, Business & Management.

VLAD ILIESCU: “In orice domeniu, pentru a fi bun trebuie sa iti aloci timp pentru a invata si excela. Cursurile noastre de la Atelierele ILBAH le ofera oamenilor bazele, un start in domeniul in care acestia isi doresc sa activeze. Mai departe, este alegerea lor daca isi doresc sa aprofundeze si sa invete mai mult. Noi incercam sa le oferim absolventilor nostri posibilitatea de a face practica dupa finalizarea cursurilor, in asa fel incat sa poata avea ocazia de a descoperi domeniul in care isi doresc sa isi construiasca o cariera. Pentru a deveni bun intr-un domeniu trebuie sa lucrezi in acel domeniu si sa capeti experienta pentru a putea deveni din ce in ce mai bun“.

Cristian este unul dintre puținii creatori de conținut care îmbină zona de educație cu zona de entertainment. Vă invităm să vă abonați pe canalul lui de YouTube pentru a urmări #CevaEducativ:

https://youtube.com/@cristianrizeaLIVE?si=lvDLhbYOo0TvqjxL