Vlad Iliescu, Directorul General Atelierele ILBAH, a fost invitat la Matinal A7TV, unde a discutat cu Beni si Iosif Graur despre reconversia profesionala si totodata despre imbinarea educatiei si carierei cu pasiunea.

Cum a pornit povestea acestui concept?

Povestea Atelierele ILBAH a pornit fix acum 11 ani, cand ne-am dat seama ca in viata, ca să fii fericit, trebuie sa ai un scop, o directie, si mai ales un drum pe care sa il poti urma, potrivit viselor pe care le ai. Am realizat ca sunt multi oameni care nu isi cunosc scopul in viata si nu stiu pe ce drum sa mearga. Am pornit acest business cu scopul de a-i ajuta pe oameni sa se regaseasca din punct de vedere profesional. Motto-ul nostru este „Da-i sansei o sansa” si credem cu tarie in acesta.

Care sunt cele mai cautate cursuri de la Atelierele ILBAH?

Avem o serie de cursuri care sunt mereu cautate. Cursul de Design Interior este unul dintre cele mai populare cursuri. Inclusiv cel de Design Vestimentar, fiind un domeniu în crestere pe piața din România. De asemenea, si cursul de Design Floral este un curs ales nu doar de cei care doresc sa isi deschida un business, dar și de catre cei care vor sa invete mai multe despre acest hobby. Si cursurile de Cooking sunt foarte cautate, mai ales datorita dezvoltarii domeniului Horeca. Avem si cursuri din domeniul Beauty care sunt in trend in orice perioada, fei ca vorbim de cursuri de Make Up, Automachiaj, Hairstyle, Masaj sau Cosmetica. Si cursurile de IT, Business sau de Comunicare & Online Marketing sunt la mare cautare.

Carui public se adreseaza Atelierele ILBAH?

Cursurile de la Atelierele ILBAH se adreseaza unui public variat. Cursantii nostri sunt persoane care isi doresc sa isi descopere noi pasiuni, sa invete cat mai mult pentru a profesa in alte meserii fata de cele pe care le practica in prezent, sau care isi doresc sa se specializeze in domeniul in care activeaza deja.

Va invitam sa urmariti intregul interviu mai jos:

https://youtu.be/2jfW8wkh3Jw