Cu multa emotie, ne bucuram sa va anuntam ca astazi, intr-un cadru ceremonial restrans, Vlad Iliescu, General Manager Atelierele ILBAH a primit premiul pentru „Tanarul antreprenor al anului”. Bucuria este cu atat mai mare cu cat Atelierele ILBAH a obtinut si locul 1, in educatie, in Bucuresti, in Topul National al Firmelor din Romania. (cod CAEN 8559- alte forme de invatamant).

Rezultatele vin in urma a 8 ani de munca, ambitie si multa perseverenta. 8 ani, in care tot ce ne-am dorit a fost sa fim alaturi de cei ce isi doresc sa evolueze si sa isi indeplineasca visurile. Drumul nostru nu se opreste aici, continuam sa deschidem drumuri, sa alimentam pasiuni, in acelasi mod profesionist cum v-am obisnuit si speram sa ramaneti alaturi de noi in aceasta frumoasa calatorie!

Vlad-Iliescu

A fost si este un an greu pentru toti antreprenorii din Romania, a fost un an plin de incertitudine si nesiguranta. La Atelierele ILBAH am continuat sa facem performanta in conditii speciale si ma bucur ca foarte multi au „Dat sansei o sansa” si nu au incetat sa viseze si sa investeasca in pasiunile lor. Tuturor le #multumesc.

Astazi am primit premiul pentru „Tanarul antreprenor al anului” in cadrul unui eveniment restrans, organizat de catre Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania. Premiul mi-a fost inmanat de catre domnul Ludovic Orban, prim-ministru al Romaniei, ceea ce este o mare onoare. Multumesc unei echipe extraordinare! Echipa Atelierele ILBAH. Vlad Iliescu, Director General Atelierele ILBAH

La eveniment au mai fost prezenti: domnul Florin Jianu (presedinte al CNIPMMR), domnul Cosmin Marinescu (consilier prezidential), domnul Adrian Zuckerman (Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania), doamna Violeta Alexandru (Ministrul Muncii si Protectiei Sociale), domnul Virgil Popescu (Ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri) dar si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Vlad-Iliescu-Premiu
Vlad-Iliescu-no-1-prize