La Atelierele ILBAH se pune accent pe profesionalism, pe timp de calitate inventit in pasiunile care ne definesc, care ne ajuta sa ne dezvoltam si sa ne imbogatim viata, sau activitatile de zi cu zi.

Cand vorbim despre Filmare si Montaj, vorbim despre o lume vazuta prin obiectiv si tradusa privitorilor de catre acesta. Este un domeniu care ascunde multe informatii ce asteapta sa fie dezvaluite si totodata ofera multe oportunitati, celor care aleg sa se dedice acestei activitati.

Vlad Bobe, trainer pasionat al Atelierele ILBAH, isi impartaseste cunostintele si experienta cu cei care aleg sa apeleze la un Curs Video Autorizat, care sa le dea sansa sa-si raspunda la intrebarile la care au nevoie de un raspuns, pentru a pasi corect pe drumul spre succes.

Inceputul unui vis

Foarte pasionat de povesti, Vlad Bobe a experimentat si cautat inca de mic copil, diverse moduri de a da povestilor culoare, de a le povesti cumva, intr-un fel in care imaginea si emotia transmise sa faca front comun si sa ajunga la spectator sub o forma mai aparte. A ales filmul ca forma de exprimare si comunicare. Este domeniul care il face sa se simta in largul lui si sa fie varianta lui cea mai buna.

In scoala generala, multumita pasiunii tatalui sau pentru domeniu, s-a jucat cu un deck VHS, prin care reedita diverse filme sau concerte din colectia familiei. De aici lucrurile au fost foarte clare, dezvaluindu-se astfel o pasiune care avea sa-i devina mai tarziu jobul de zi cu zi.

In 2001, odata cu lansarea primei versiuni de Premiere Pro, a inceput primele colaborari pe partea de editare video, cu cei care filmau la evenimente. Mai tarziu a facut asistenta pentru acei colaboratori si ulterior a inceput sa filmeze singur evenimente, petreceri private si corporate. Acest lucru a dus la colaborari mari cu firme consecrate.

Pasul urmator face schimbarea

Dupa 2010, pasul urmator a fost sa mearga la UNATC, fapt ce a facut sa fie mai usor de atins urmatorul nivel. De la pregatirea sa in domeniu pana la nivelul productiilor la care a avut acces, inclusiv filme de fictiune si documentare, toate au fost parte a ceea ce avea sa-l faca pe Vlad un tanar ambitios, a carui dorinta permanenta este sa faca performanta.

Documentarele de scurta si lunga durata, care in prezent sunt si marea sa pasiune, au devenit notate ca o continuare „naturala” a anilor petrecuti filmand evenimente si surprinzand oameni in diverse ipostaze. Acele situatii in care ai doar o singura „dubla” sau sansa de a surprinde, iar ulterior, in editare, expui povesti intr-un mod organic si capabil de a transmite un sens celui care te adresezi, atragandu-l atat intelectual cat si emotional sunt cele mai interesante momente pentru Vlad.

A lucrat tot timpul in sistem de freelancer, iar majoritatea colaborarilor s-au repetat, cu diverse oportunitati si noi oameni, in brate cu provocari care l-au invatat ca mereu va avea de invatat si ca de oriunde si de la oricine va avea de imprumutat informatii pretioase. Astazi se mandreste cu un portofoliul compus din proiecte asupra carora si-a pus amprenta in feluri diferite, apeland la interpretari si tehnici ce sunt cunoscute ca definitorii modului sau de lucru.

In prezent, Vlad se bucura de succes pe plan profesional, un succes care isi face prezenta atat in munca pe plan individual cat si in colaborari sau in sala de curs Atelierele ILBAH, unde preda viitorilor experti in filmare si montaj. Este incantat de ceea ce face si mandru ca are sansa de a impartasi din experienta sa celor ce iau lucrurile in serios si aleg un curs de specialitate care sa le imbogateasca cunostintele domeniului pe care ei il aleg.

Cursul Video la Atelierele ILBAH

Nici o alta arta sau ramura a audiovizualului, nu are un impact mai mare la nivel psihologic si emotional, decat filmul. La Cursul de Filmare si Montaj studiezi, experimentezi si testezi tehnica corecta de filmare.

In cadrul cursului inveti sa realizezi filmari si montaje video pentru o gama larga de productii audiovizuale: videografie de eveniment (nunta, familie, corporate), scurt metraje, reclame, documentare, clipuri de prezentare, sau chiar filmari pentru televiziune si film.

Cursul Video este recomandat celor care vor sa inceapa o cariera in domeniu sau pasionatilor peste masura! Iti ofera oportunitatea de a descoperi tehnicile de iluminare si filmare, dar si care sunt particularitatile diferitelor tipuri de productii video intr-un curs complet despre Tehnica si Arta.

Imbratiseaza-ti pasiunea si inscrie-te la Cursul Video unde ai sansa de a invata cum sa obtii succesul dorit de la cei mai buni traineri, profesionisti care au atins deja culmile succesului.