V-am obisnuit deja cu abordarea practica a cursurilor pe care le desfasuram, insa mereu este loc de mai bine. De aceea, conceptul Atelierele ILBAH se bazeaza pe o continua dezvoltare si inovatie, cu scopul de a le oferi cursantilor cele mai ofertante posibilitati de dezvoltare in domeniul pe care l-au ales.

Cursul de Stilism Consiliere Vestimentara nu face exceptie de la aceasta regula de aur si se incadreaza perfect intr-o structura interactiva si practica.

Daca data trecuta v-am povestit despre proba contra-timp de schimbare de look, acum vom trece in revista cursul despre tendintele modei masculine, trendsettere si accesorii, unde l-am avut ca invitat pe Ovidiu Muresanu (www.ovidiumuresanu.com), care le-a vorbit participantilor despre ultimele tendinte, modalitatile de accesorizare a tinutelor, combinatiile de colori si stilurile vestimentare masculine.

La final, dupa sustinerea teoriei prin fotografii relevante, participantii au avut ocazia sa ii adreseze intrebari si sa  discute despre stilul masculin abordat atat in viata cotidiana, cat si in cadrul evenimentelor.

Pentru pasionatii de moda, mai multe detalii despre cursul de Stilism Consiliere Vestimentara, in cateva cuvinte: este un curs interactiv si modern, se axeaza pe invatare prin punere in practica si analiza de imagine a unor tinute vestimentare (atat exemple pozitive, cat si negative). Cursul iti dezvolta capacitatea de a crea tinute pentru clientii tai, potrivite stilului, personalitatii lor, dar si abilitati de comunicare, negociere, argumentare si promovare, extrem de utile in acest domeniu.

Ce face un stilist/consilier vestimentar? El este cel care contribuie la crearea unui concept pentru sedinte foto, prezentari de moda sau aparitii publice. Ofera consiliere pentru clientii sai pentru tinute de zi, office, de gala sau de seara si incearca sa le faca propuneri in functie de stilul lor si de personalitate. Stilistul este cel care trebuie sa detina cunostinte de promovare si comunicare, trebuie sa fie la curent cu ultimele tendinte si sa stie sa argumenteze alegerile facute pentru clientii sai. Trebuie sa se faca remarcat printr-o viziune aparte, deosebita, dar in acelasi timp coerenta.

Ce te invata acest curs? Totul despre imagine si stil vestimentar, conduite vestimentare si ultimele tendinte ale domeniului. Vei invata ca moda este efemera, iar stilul este etern. Daca reusesti sa iti formezi un stil, totul va declina de aici. Asta este sfatul Hildei Mezei, trainerul acestui curs, care pune experienta ei in acest domeniu la dispozitia tuturor celor care vor sa transforme aceasta pasiune intr-o meserie!

 

watermarked-IMG_6988

watermarked-IMG_7007

watermarked-IMG_7015