Un designer de interior trebuie sa fie tot timpul la curent cu tendintele momentului, nu doar in materie de tehnologii, dar si de materiale si obiecte de amenajare. In vederea acestui lucru, showroom-urile de materiale si produse de ambientare sunt o solutie la indemana pentru designeri.

Astfel, cursantii nostri de la cursul de Design Interior au avut oportunitatea de a vizita Showroom-ul SSAB. Indrumati de catre Arh. Raluca Popp, trainerul cursului, acestia au pasit in lumea colorata a ceramicii, tapetului si cea a amenajarilor de bai si bucatarii, unde au fost ghidati de catre Amalia Manolache, reprezentantul SSAB.

Aspect, functionalitate, relatia cu clientul

In cadrul acestui showroom nu sunt prezentate doar materiale, produse si obiecte. SSAB lucreaza indeaproape cu clientii lor, oferindu-le solutii de amanajare in functie de cerintele si nevoile lor.

Astfel, cursantii nostri au avut parte si de informatii din interior, referitor la cat de importanta este relatia dintre designer si clientul sau. Amalia Manaloche a punctat faptul ca designerul trebuie sa isi cunoasca clientul, nu doar sa afle de ce are nevoie in amenajare si ceea ce isi doreste.

Este important ca designerul de interior sa cunoasca stilul clientului, sa ii inteleaga nevoile si cerintele de functionalitate, ca apoi sa poata amenaja spatiul intr-un mod care sa indeplineasca aceste cerinte, si care sa fie placut de catre oamenii care il vor ocupa.

Multumim prietenilor de la SSAB pentru oportunitatea oferita. Impreuna cu ei, cursantii nostri au pasit intr-o poveste frumoasa si moderna, in lumea amenajarilor interioare. Va multumim pentru cunostiintele impartasite, sfaturile oferite si, nu in ultimul rand, pentru inspiratia pe care am primit-o in elegantul showroom din Calea Dorobanti, nr. 134.

Vizita-la-showsoom-SAAB-cursanti-Design-Interior-1-Atelierele-ILBAH

Vizita-la-showsoom-SAAB-cursanti-Design-Interior-4-Atelierele-ILBAH.jpg

Initiere in lumea Designului Interior, la Atelierele ILBAH

Cursul nostru de Design Interior este unul dedicat celor care doresc sa faca primii pasi in acest domeniu, indiferent de cunostiintele pe care le au in prealabil. Timp de 10 saptamani vei invata lucruri de baza in teoria designului de interior, pentru ca apoi sa le pui in practica.

Vei incepe cu notiuni despre proportii, iluminare, culori si texturi, si vei intelege functionalitatea spatiului si psihologia clientului. Fiecare camera a locuintei vine cu regulile ei, iar pana la finalul cursului, vei sti cum sa amenajezi un spatiu de la cap la coada, si vei avea prima amenajare din portofoliul tau!

Arhitecti cu experienta si renume in acest domeniul te vor indruma de-a lungul cursului, si te vor ajuta sa iti creezi propriul stil.

Dupa ce cuceresti domeniul amenajarii unei locuinte, te asteptam si la cursul de Specialist Decorator Interioare, unde vei invata sa amenajezi spatii publice, conversii functionale, spatii expozitionale, si vei invata programe necesare acestui domeniu, precum Autocad si Photoshop.

Vizita-la-showsoom-SAAB-cursanti-Design-Interior-3-Atelierele-ILBAH.jpg

Vizita-la-showsoom-SAAB-cursanti-Design-Interior-2-Atelierele-ILBAH.jpg