Un designer de interior va incepe orice amenajare, indiferent de functiunea spatiului, cu o idee, un concept, un moodboard. Cu aceasta viziune in minte, designerul va avea o serie lunga de decizii de luat, de la tipul de materiale folosite, culorile si texturile acestora, pana la piesele de mobilier si obiectele decorative.

Astfel, designerul trebuie sa fie tot timpul la curent cu tendintele momentului in materie de amenajari interioare, si mai ales, sa stie locurile de unde se pot achizitiona toate materialele necesare. Fie ca e vorba de o plimbare pentru inspiratie, sau de realizarea cumparaturilor pentru clienti, un designer va petrece mult timp in showroomuri de specialitate.

Oameni fericiti prin design interior

Delta Studio a deschis portile showroomului din Cotroceni pentru cursantii nostri de la Specialist Decorator Interior. Ghidati de Arh. Miruna Ardelean, trainerul cursului, acestia au pasit in lumea designului de calitate.

Showroomul, dispus pe trei nivele, prezinta tot ce are nevoie un specialist pentru proiecte de apartamente si case unifamiliale, sau chiar si proiecte rezidentiale.

Vizita Delta Studio img 2 Atelierele ILBAH.jpg

Cu peste un sfert de secol de experienta, misiunea Delta Studio este „Oameni fericiti prin design interior”. Astfel, echipa se asigura ca orice persoana care le calca pragul va pleca cu zambetul pe buze si cu idei noi pentru proiectele lor.

Cursantii nostri au primit informatii importante despre o serie variata de elemente cheie ale oricarei amenajari. Placi ceramice si din pietre naturale, tapet, finisaje decorative, mobilier pentru bai si accesorii dedicate, usi, sisteme speciale pentru dressinguri, mobilier pentru bucatarii si piese personalizate, cursantii nostri s-au inspirat din toate lucrurile frumoase expuse.

Pe langa frumusetea obiectelor, calitatea materialelor este foarte importanta, iar la Delta Studio veti gasi intotdeauna piese de inalta valoare estetica si functionala, la un cost accesibil.

Multumim prietenilor de la Delta Studio pentru oportunitatea oferita cursantilor nostri, pentru impartasirea cunostiintelor pretioase si momentul frumos de inspiratie.

Va invitam sa vedeti mai multe fotografii din cadrul acestei vizite, aici.

Vizita Delta Studio img 3 Atelierele ILBAH.jpg

De la CASA la ACASA, impreuna cu Atelierele ILBAH

Daca doresti sa faci primii pasi in domeniul amenajarirlor interioare, sau daca vrei sa te specializezi in baza cunostiintelor pe care le ai deja, atunci seria cursurilor de Deisgn Interior de la Atelierele ILBAH este solutia pentru tine.

Pentru cei pasionati de acest domeniu, am creat cursul online Design Interior Express, in cadrul caruia veti invata notiuni de baza pentru amenajarea spatiilor rezidentiale. Ghidati de trainerii nostri preferati, veti intelege importanta luminii, imbinarea corecta a texturilor, combinarea armonioasa a culorilor, si multe altele.
Vizita Delta Studio img 1 Atelierele ILBAH

Cursul de Design Interior este unul complex, menit pentru cei care doresc sa profeseze in acest domeniu. In cadrul acestiu atelier practic, veti invata tot ce este legat de amenajarea unei locuinte, fiecare camera in parte are regulile ei, iar la final veti avea in portofoliu primul proiect de amenajare interioara!

In continuare, cursul de Specialist Decorator Interior se adreseaza celor care deja stapanesc notiunile de baza ale designului de interior, si doresc sa aprofundeze aceste informatii. Veti invata secretele amenajarilor spatiilor publice si a celor expozitionale, a desenului tehnic specializat si a programelor de proiectare 3D, si veti invata si notiuni de machetare 3D.