In perioada 29 septembrie – 2 octombrie ne vedem la COSMETICS BEAUTY HAIR, la Romexpo! Va invitam sa vizitati standul Atelierele ILBAH din cadrul celui mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, unde veti avea parte de o multime de suprize!

COSMETICS BEAUTY HAIR este un eveniment lider pe piata industriei cosmeticelor din Romania, care s-a dezvoltat de la an la an, atingandu-si scopul de a fi o referinta pentru profesionistii din industrie. Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura sunt prezenti la COSMETICS BEAUTY HAIR cu oferte inedite, in tendintele sezonului si anticipand directiile anului urmator.

Viziteaza-ne standul! Ti-am pregatit cele mai tari surprize!

Anul acesta, Atelierele ILBAH vine cu suprize care mai de care mai inedite, de la demonstratii live, pe scena, ale trainerilor de beauty, la reduceri substantiale si multe alte cadouri originale. Va asteptam la standul nostru pentru clipe de rasfat si relaxare, unde cursantii nostri de la cursurile de hairstyle, make-up si nails art vor oferi sesiuni gratuite de infrumusetare.

Standul cu numarul 37, acolo unde ne veti gasi, va fi plin de „istetime„, deoarece vom avea un invitat supriza in „persoana” Smart Mirror!

 

COSMETICS BEAUTY HAIR 2016

 

Locatia:

Romexpo, Pavilion C1, Stand 37

Program de vizitare:

Joi 29.09 – Sambata 01.10: 10:00 – 18:00

Duminica 02.10: 10:00 – 16:00

Cum ajung:

harta-romexpo

 

Te asteptam in perioada 29.09 – 02.10.2016 la standul Atelierele ILBAH unde vei avea parte de cea mai tare experienta!