Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

VIDEO: Vezi cum a fost la Flower Design Contest 2017 by Atelierele ILBAH

Concursul de Design Floral organizat de Atelierele ILBAH s-a bucurat de un real succes inca de la prima editie. Atelierele ILBAH a organizat Vineri, 6 Octombrie in locatia Soiree  Exclusive Venue un concurs pentru absolventii cursului de Design Floral in care acestia si-au demonstrat aptitudinile, luptandu-se pentru marele premiu.

“Ideea acestui concurs a venit din dorinta de a afla cine este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH. Am reusit, credem noi, sa realizam un eveniment de anvergura care sa fie mai mult decat o competitie. Ne-am dorit sa organizam o intalnire a oamenilor pasionati de design floral, care sa se bucure astfel impreuna de o dupamiaza de poveste! Am alimentat pasiuni, am hranit vise si am aflat si cine a fost cel mai inspirat florist.”- a declarat Vlad Iliescu – Manager General.

Iata cum a fost la Flower Design Contest 2017

Cei 27 de concurenti au avut la dispozitie 4 ore pentru a realiza un aranjament cu tema “Instalatii Florale Greenery”, tema ce a fost comunicata la inceputul competitiei. Acest model de aranjamente florale de tip structura sunt aranjamente unice si originale, permitandu-le concurentilor sa dea frau liber imaginatiei, folosind cu grija elementele puse la dispozitie de organizatori. Pentru a se incadra in tema, creatiile trebuiau sa se potriveasca atat pentru evenimente oficiale, cat si pentru evenimente private, de masa centrale sau de prezidiu.

Juriul a fost format din: Ioana Buiacu – Flori de LUX, Anne Marie Popa – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH, Sorina Petra – profesor universitar in cadrul Facultatii de Agronomie, Cristina Rosca trainer Atelierele ILBAH, Natasha Maxim – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH,  Otilia Bucur – trainer curs Design Floral Atelierele ILBAH Ploiesti. Pentru alegerea castigatorilor, juriul a tinut cont de criterii cum ar fi: Inaltimea, Forma, Marimea, Acuratetea, Finisajul, Proportie, Tema, Creativitate.

 

Asadar, castigatorii Flower Design Contest 2017 by Atelierele ILBAH sunt:


Locul I: Pavel Roxana Mariana

Premiu: 2.000 Lei + Curs Fotografie (val. de 1.500 Lei) + Participarea la urmatoarea demonstratie Nicolae Agop + Tutorial video cu aranjamentul castigator pe acasa.ro

Locul II: Neagu Mircea

Premiu: Curs Relatii Publice si Comunicare (val. de 1.800 RON) + Accesorii Florale de la Import Flowers (val. de 1.000 RON)

Locul III: Visan Nadia

Premiu: Curs Antreprenoriat (val. de 1.000 RON)

 

Multumiri deosebite se indreapta catre sponsorii concursului, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil. Acestia sunt: Flori de LUX si Marius Dosinescu, Soiree Exclusive Venue si Alexandra Parau, Import Flowers, Nicolae Agop.

Atelierele ILBAH multumeste si partenerilor media: Burda International, Revista Atelierul, Revista Casa si Gradina, Povestea Casei, Acasa.ro si Retete de Sanatate. Ne dorim ca ca acest concurs sa nu se opreasca aici si sa devina o traditie in Familia Atelierele ILBAH. Promitand sa va pregatim noi surprize de la an la an!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.