Una dintre preocuparile principale a firmelor de pe piata este optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare, metodele de eficientizare a marketing-ului online pentru cresterea business-urilor. Despre cum facem asta si despre schimbarile care au venit odata cu pandemia a vorbit Cristian Bolocan la Intre prieteni cu Dana Istrate.

Cristian Bolocan este expert SEO si trainer curs SEO Atelierele ILBAH. In cadrul emisiunii, Cristian, vorbeste despre faptul ca, in online totul este despre vizibilitate, ca business-urile au nevoie de clienti, iar clientii au nevoie sa gaseasca produsele, sau serviciile pe care le pot oferi clientilor, iar aici intervine SEO.

Cum sa cresti un business si cum sa te mentii pe linia de plutire in mediul online este subiectul care cere raspunsuri clare, concrete, astfel ca un expert SEO poate veni intr-ajutor cu variantele potrivite tipului tau de business, invatandu-te astfel cum sa devii si tu un expect SEO. In SEO avem nevoie de date exacte care sa ne comunice nivelul la care suntem si nivelul la care putem ajunge intr-un anumit interval de timp. Dispunand de informatii reale avem sanse de reusite.