Un weekend plin pentru echipa Atelierele ILBAH. 4 zile de workshop-uri si demonstratii, un stand spectaculos, multe surprize si reduceri pentru cei care ne-au vizitat la Romexpo in perioada 22-25.09.2022. Ne bucuram ca ati fost alaturi de noi, ne bucuram ca ne-am vazut la aceste evenimente, dupa 2 ani in care nu am putut sa ne intalnim. Ne-a fost dor de voi!

Cosmetics Beauty Hair

Standul Atelierele ILBAH a impresionat printr-un concept Young and Cool care a stimulat creativitatea si a dus la rezultate exceptionale. Vizitatorii Cosmetics Beauty Hair au avut parte de rasfat si de coafuri inedite, totul oferit GRATUIT iubitorilor de frumos, pasionatilor de beauty.

Impletituri, bucle lejere, wavy hair au fost la mare cautare pe partea de hairstyling. De asemenea, pe partea de make-up, vedeta zilelor de targ a fost make-up-ul de zi. Insa, nu a lipsit nici eyelinerul, sau make-up-urile in culori vibrante, care au fost preferate de adolescente.

Un numar mare de vizitatori, de la copii, adolescenti, adulti, la bunici, au primit vouchere cu pana la 50% reducere la oricare din cursurile Atelierele ILBAH, o sansa unica pentru fiecare in parte, de a se initia intr-un domeniu nou, sau de a aduce o completare cunostintelor pe care deja le stapanesc intr-un domeniu actual.

Zilele Internationale ale Frumusetii

24.09.2022, o zi incarcata, in care peste 100 de participanti au frecventat cele 8 workshop-uri in desfasurare: make-up, hair, frizerie, nail, cosmetica si masaj. Fiecare workshop a fost sustinut de o tema, care a fost respectata si urmata intocmai, astfel ca, rezultatele au fost la inaltime.

Participantii au primit diplome de participare si o noua perspectiva asupra domeniului destinat frumosului si frumusetii. Entuziasmul cu care s-au desfasurat workshop-urile au amplificat dorinta oamenilor de a face cunostinta indeaproape cu cei mai buni specialisti si cele mai bune tehnici de lucru.

Zona beauty atinge cote inalte cu fiecare prezentare in parte. Cele mai renumite branduri initiaza challenge-uri, care nu pot fi refuzate si care reseteaza nivelul la care se desfasoara fiecare eveniment in parte, anul acesta din nou, la Romexpo.

Multumim ca ne-ati fost alaturi si de acesta data! Va asteptam in numar cat mai mare la cursurile Atelierele ILBAH!

Parteneri event: Romexpo, Delta Studio, Somproduct, Noblesse Group, Flowers Market Holland, Beauty One, Paese, Elgon, Medica120