Pe data de 13 Martie 2022, Atelierele ILBAH a fost gazda pentru Antena 1. Participantii emisiunii Mireasa, Larisa si Adrian, au avut parte de o intalnire, in cadrul careia s-au cunoscut mai bine, gatind in bucataria Atelierele ILBAH, sub indrumarea trainerului nostru Catalin Constantin.

Au pregatit cu grija ingredientele necesare, au deschis aragazul si s-au apucat de treaba. Au invatat ca este important sa urmeze corect pasii pentru o reteta de succes si sa fie atenti la gramaje. Informatiile pretioase pe care trainerul le-a impartasit cu participantii au facut discutia dintre acestia sa fie interesanta si sa trezeasca intrebari care isi asteptau raspunsul cu interes.

Cursul de Bucatar la Atelierele ILBAH te invata sa ai incredere in tine, in alegerile pe care le faci, cu alte cuvinte, in preparatele pe care le pregatesti pentru tine si pentru cei dragi tie. Asta au invatat si musafirii nostri, care au fost incantati de experienta de care au avut parte.

Multumim prietenilor si partenerilor Atelierele ILBAH pentru sustinere: Kamis, Dobrogea, Luna Solai, Gyermelyi, Lactate Bradet!

Multumim Antena 1 pentru invitatia de a luat parte la acest proiect!