In cadrul matinalului Dimineti cu Georgia, Florian Gandila, fotograf si trainer al cursului de Fotografie Atelierele ILBAH, explica fotografia practica si ne invata cum sa obtinem efecte deosebite la sedintele foto.

Florian este minutios, atent si iubeste sa formeze noi si noi grupe de viitori artisti fotografi la Atelierele ILBAH, locul unde pasiunile prind contur. Din experienta le vorbeste cursantilor si din pasiune face demonstratii, prin care exemplifica teoria artei fotografice.

Indiferent ca folosim fotografia pentru a imortaliza momentele frumoase din viata noastra, sau pentru a promova un brand, o actiune, este necesar sa acordam maxima atentie subiectului. Subiectul ne dicteaza cum se va desfasura sedinta foto si de ce instrumente avem nevoie.

De la tehnicile de baza pana la cele mai inovative, de la aparatura simpla pana la cea sofisticata au fost sugerate pentru pasionatii de fotografie in cadrul matinalului si sunt/ vor fi intotdeauna studiate la sedintele de curs Atelierele ILBAH.