In sezonul cald optam adesea pentru deserturi fresh, gustoase, si rapide. Suntem cu totii pasionati de retetele usor de facut, astfel ca doua retete de acest gen ne sunt sugerate de catre Chef Costin Licu in cadrul matinalului Dimineti cu Georgia: inghetata de casa si cheesecake. Costin a realizat retetele pas cu pas, oferind totodata sfaturi utile pentru iubitorii de dulciuri.

Costin Licu este maestru patiser si cofetar si trainerul cursurilor de Cofetar, Patiser Atelierele ILBAH. Are multi ani de experienta in domeniu, este pasionat de arta culinara si cu drag impartaseste din cunostintele lui cursantilor Atelierele ILBAH.

La cursurile de Cofetar, Patiser inveti sa faci asocieri corecte si sa obtii gust, aroma si textura intr-un singur produs. Urmand cursurile iti dezvolti tehnicile de lucru si abilitatile in domeniu. Fie ca esti pasionat, sau vrei sa dezvolti un business, informatia practica si teoretica te ajuta sa devii bine informat si sa indraznesti sa compui si singur retete delicioase.

Trei motive sa alegi cursurile de Cofetar si Patiser de la Atelierele ILBAH:

  • cursurile sunt autorizate si recunoscute la nivel national si international
  • prin practica pui in aplicare teoria predata
  • la fiecare sedinta de curs beneficiezi de indrumare si ustensile necesare pentru un studiu eficient

Da-ti o sansa si devino expert in domeniul care te pasioneaza cu Atelierele ILBAH!