Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

VIDEO: Cum s-au descurcat cursantii Atelierele ILBAH la BFW Winter Edition 2015

Vezi cum a fost la BFW 2015 – Winter Edition

Iata cum s-au prezentat o parte dintre cursantii nostri de la Design Vestimentar pe podiumul Bucharest Fashion Week 2015 – Winter Edition. Este deja o traditie pentru cei mai buni dintre cursantii Atelierele ILBAH sa participe la cel mai important eveniment al industriei Fashion din Romania: Bucharest Fashion Week! Aflati deja la a 3-a participare consecutiva, cursantii Atelierele ILBAH au tinut si de aceasta data stacheta ridicata, colectiile lor fiind apreciate de toti cei prezenti, inclusiv de vedete sau persoane importante din domeniu.

Luoana Virjoghe, Alina Avram si Ana-Maria Dinuta sunt cursantele care au participat la BFW, ele fiind cele care au castigat  concursul “Young Designer on Stage” organizat de Atelierele ILBAH in parteneriat cu Fashion TV. Dorim sa le felicitam inca o data si sa le uram mult succes pe viitor!

Mai multe detalii despre cursul de design vestimentar organizat de Atelierele ILBAH puteti sa gasiti la urmatorul link: Cursuri Design Vestimentar

Vezi mai jos video-ul evenimentului

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.