Atat femeile cat si barbatii acorda mare atentie ingrijirii parului si sunt in permanenta interesati de metodele prin care pot obtine un look ingrijit in orice moment.

La emisiunea Dimineti cu Georgia, Gabriel Dumitru, hairstylist si trainer curs Coafor (Hairstylist) Atelierele ILBAH, ofera sfaturi de ingrijire ce pot fi aplicate indiferent de sezon, dar foarte important aplicabile in sezonul cald.

In materie de hair exista numeroase produse de utilizare care ne promit rezultate miraculoase, insa Gabriel Dumitru ne-a invatat ce este mit, ce este real, cu cine trebuie sa ne sfatuim si pe cine trebuie sa intrebam ce este recomandat tipului nostru de par.

Vara impune de fiecare data noi reguli, restrictii care ni se par greu de indeplinit, dar nu imposibil. Palaria de soare, produsele cu protective UVA si UVB, tunsul la perioadele recomandate de timp sunt doar cateva aspecte de memorat si usor de indeplinit. Respectarea unui program si ritual de ingrijire pe intreaga durata a anului faciliteaza procesul de ingrijirea in sezonul cald, asadar daca ne ingrijim in permanenta de nevoile parului nostru suntem in avantaj.

La cursul de Coafor Atelierele ILBAH invatam ca parul la fel ca pielea are nevoie de o ingrijire speciala si personalizata, iar pentru iubitorii de beauty cursul ofera documentatia care ii ajuta sa ajunga la nivelul de performanta pe care si-l doresc. Te asteptam la Atelierele ILBAH, locul unde visurile devin realitate!