In perioada 22-25.09.2022 Atelierele ILBAH a participat la cele 3 evenimente care au avut loc la Romexpo: BIFE-SIM, COSMETICS BEAUTY HAIR si ZILELE INTERNATIONALE ALE FRUMUSETII. Dupa aproape 3 ani ne-am bucurat sa ne reintalnim in acest context, cu acelasi entuziasm de altadata. Fiecare zi a reprezentat noi experiente, lucruri interesante de invatat in cadrul workshop-urile noastre de specialitate. Am intalnit oameni dornici sa se familiarizeze cu domeniile de interes pentru ei, iar noi ne-am bucurat sa le fim alaturi.

BIFESIM 2O22

Workshop-uri de Design Floral, Design Interior, 3ds Max, SketchUp au fost in atentia iubitorilor de Design Interior. La workshop-urile de Design Floral am invatat sa realizam obiecte de decor, la workshop-urile de Design Interior am invatat cum sa ne amenajam singuri casa, care sunt regulile de proiectare ale unei bucatarii, cum sa transformam o incapere si in cadrul conferintei de Design Interior am invatat despre arta de a trai in armonie cu spatiul tau, iar la workshop-urile 3ds Max si SketchUp ne-am familiarizat cu interfata acestor programe de modelare si randare 3D si am aflat cum putem realiza creatii impresionante cu ajutorul lor.

Multumim trainerilor: Florentina Pipos, Moris Meanji Varzeghani, Roberta Ciorzan, Miruna Ardelean, , Ciprian Vlaicu, Anne Marie Popa, Alexandra Coman!

Multumim partenerilor: Delta Studio, Somproduct, Noblesse Group, Flowers Market Holland!

COSMETICS BEAUTY HAIR 2022

Cursantii Atelierele ILBAH au coafat si machiat GRATUIT, zi de zi, persoanele care ne-au vizitat standul. Aceasta experienta a reprezentat pentru cursantii nostril sansa de a demonstra ce au invatat la cursuri, au interactionat cu oamenii, au invatat sa ii asculte si sa le ofere cele mai cool look-uri.

Multumim cursantilor: echipa make-up artisti – Ioana Cirstea, Ana Tanase, Andrei Tanase, Mihaela Nicolae, Andrada Voinea, Oana Mihaela Pirvu; echipa hairstylisti – Nina Cojocaru, Ancuta Cojocaru, Elizabeth Lazaroiu, Bianca Andreea Moraru, Roxana Iuliana, Ana-Maria-Alida Schmidt, Marin Andreea, Zoica Dragomir, Florentina Voicu!

Multumim partenerilor: Beauty One, Paese

ZILELE INTERNATIONALE ALE FRUMUSETII

Zilele Internationale ale Frumusetii ne-au gasit si de aceasta data dornici de a convinge participantii la eveniment ca Atelierele ILBAH sunt alegerea buna pentru ei. Trainerii au initiat participantii in domeniul beauty si au oferit demonstratii si workshop-uri inedite, care au explicat ce presupun meseriile de: make-up artist, hairstylist, frizer, nail artist, cosmetician si maseur.

Multumim trainerilor: Alina Serbu, Costel Vilcu, Daniel Stanciu, Georgeta Gabriela Chivu, Cristina Ilie, Maria Dumitrica!

Multumim partenerilor: Beauty One, Paese, Medica120, Elgon.

De asemenea, multumim Romexpo pentru gazduire si tuturor celor care au participat la workshop-urile si conferintele pe care Atelierele ILBAH le-a desfasurat la Romexpo, si celor care ne-au vizitat standurile din cadrul BIFE-SIM si Cosmetics Beauty Hair!

2022 ne-a readus aproape de un public numeros, la targurile organizate la Romexpo. Cursurile Atelierele ILBAH au fost in centru atentiei, asa ca, pe voi, toti cei care doriti o schimbare in viata voastra, va asteptam la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, sau la oricare din cursurile noastre care se desfasoara ONLINE!