Vineri, 08 Aprilie 2022, in Bucataria Atelierele ILBAH din Bucuresti, am dat startul provocarilor la inceput de sezon.

Dupa o perioada grea, in care pandemia ne-a distantat fizic unii de ceilalti, ne bucuram sa fim iarasi impreuna. Pe data de 8 Aprilie, a avut loc revederea cu prietenii Atelierele ILBAH, pe care am marcat-o printr-un concurs de cooking. Ne-am bucurat sa-i revedem pe Cristi Geaman impreuna cu familia lui, pe Alexandra Ungureanu alaturi de mama ei, pe Ioana Ciurlea, Ellena Gemini, Cristina Dobre, Kitty Cepraga, Dana Panghe, Ines Turturica, Selgros, Kamis, Lactate Bradet, Fabrica de daruri si multi altii.

Fiecare in parte este artist in domeniul in care profeseaza, sunt talentati si le place sa faca performanta, iar pentru asta ii felicitam!! Cristi este un coregraf desavarsit, care a facut show in cadrul multor emisiuni TV de succes, Alexandra Ungureanu este muzicianul de top al Romaniei si castigatoarea sezonului 6 “Bravo ai stil”, iar alaturi de mama ei a facut senzatie la Asia Express , Ioana Ciurlea este prezentator de stiri (Digi24), Ellena Gemini este consultant de imagine si castigatoarea sezonului 5 “Bravo ai stil”, Cristina Dobre este reporter ProTV, Kitty Cepraga este actrita, Dana Panghe este beauty editor la Revista UNICA, Ines Turturica este PR si trainer al Atelierele ILBAH, Selgros, Kamis, Lactate Bradet, Fabrica de daruri sunt parteneri Atelierele ILBAH, etc.

Competitivi din fire au raspuns pozitiv provocarii de a-si arata talentul intr-ale gatitului, astfel ca primavara i-a intampinat pe prietenii nostri cu evenimentul Show Your Talent – Cooking Contest, care a reprezentat sansa prin care acestia si-au demonstrat aptitudinile in bucatarie.

Am ras, am glumit, am taiat ceapa si am premiat cele mai bune preparate, iar aici ne-a ajutat juriul format din chefii Atelierele ILBAH: Florin Carnicianu, Stefan Chirita, Catalin Constantin, Costi Licu.

Gatitul este o arta, iar in bucataria Atelierele ILBAH, s-a dovedit acest lucru cu fiecare ocazie. Show Your Talent – Cooking Contest 2022 este in primul rand un concurs pentru amatori, un concurs creativ care a suprins cu fiecare ocazie. Amatorii pasionati de gatit nu au facut exceptie nici de data aceasta si au realizat un fel de mancare, la alegere, folosind ca ingredient principal pestele. Retetele participantilor au facut dovada dibaciei si dexteritatii lor in bucatarie.

Am facut echipe si ne-am apucat de gatit. Pestele prajit cu mujdei de usturoi, pestele cu legume la cuptor, pestele marinat, pestele pe pat de sparanghel, si multe altele, ne-au delectat papilele gustative, iar din experienta aceasta am invatat ca ingredientele pe care le folosim in retetele noastre fac diferenta.

Chefii Atelierele ILBAH au jurizat “cel gustos preparat” si “cel mai creativ plating”, iar castigatorii se vor bucura de indrumare, consultanta, tips&tricks si secrete “bine ascunse” ale lumii gastronomice, pe care doar un specialist le poate oferi, in cadrul cursurilor de Bucatar si Bucatar Hobby, Atelierele ILBAH.

Premiile Show Your Talent – Cooking contest:

  • Locul I – curs Bucatar Atelierele ILBAH & cos cu bunatati oferit de Selgros.

Ioana Ciurlea & Ellena Gemini

  • Locul II – curs Bucatar Hobby Atelierele ILBAH & cos cu bunatati oferit de Selgros.

Alexandra Ungureanu & mama ei

Fabrica de Daruri

  • Locul IIIcondimente oferite de Kamis

Cristi Geaman & familia lui

Multumim partenerilor Atelierele ILBAH pentru ingrendientele premium care au dat gust si savoare preparatelor! Sponsorul Show Your Talent – Cooking contest a fost Selgros, iar partenerii Show Your Talent – Cooking contest au fost Kamis, Dobrogea Grup, Luna Solai, Gyermeyi si Lactate Bradet.