Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Un weekend cu si despre #FLORI, marca #AteliereleILBAH

Inca un weekend unde trainerii si cursantii nostri au dat dovada de creativitate si indemanare. Inca un weekend cu si despre flori, in cadrul a doua evenimente: #MareaOrganizare si The Brunch Affair – The Jungle Room.


Primavara aduce odata cu ea bucurie si veselie, dar cel mai important, este sezonul florilor si culorilor. Cu parfumuri si culori vii la tot pasul, florile isi gasesc locul in amenajarea unor spatii spectaculoase. Ele pot fi folosite pentru a contura anumite camere sau evenimente, prin diferite tipuri de aranjamente. Un simplu buchet poate da luminozitate si parfum unei camere, si totodata pot fi folosite si pentru a decora anumite obiecte sau intregul spatiu. In cadrul evenimentelor ele au un mare impact vizual. Un Photocorner floral va fi mereu locul preferat al invitatilor pentru poze, iar o petrecere tematica cu un design floral “it’s a must”!

un-weekend-cu-si-despre-flori-marca-ateliereleilbah-7


#MareaOrganizare – Sheraton Bucharest Hotel


A fost primul eveniment dedicat solutiilor de organizare. Un eveniment interactiv unde participantii au invatat despe personal, home and professional organizing. Momente inedite au fost imortalizate la Photocorner-ul amenajat de trainerul Tina Pipos, in acorduri de primavara, cu flori intr-o paleta de culori calde.


The Brunch Affair – The Jungle Room


Un eveniment cu tematica jungle, for all the wild hearts! Cu aranjamente parca desprinse din padurea tropicala, cu multa natura vie, care au oferit spatiului un jungle vibe aparte. Pe ritmuri muzicale si inconjurati de un decor spectaculos, invitatii au dansat pana in zori! Decorul a fost in intregime amenajat si gandit pana in cel mai mic detaliu de Cristina Toma, florist si trainer #AteliereleILBAH, alaturi de cursantii nostri.

 


Felicitari!

Cursanti:

Florina Tetesanu, Andreea Felicia Stoenica, Alina Negrila, Nicoleta Sabina Ivan, Reka Iagar, Dumitru Oana, Georgeta Georgescu, Oana Pana, Nicoleta Ionel, Zaharia Christina, Diana Eftene, Mariana Ciobanu, Ramona Lupu, Daniela Tomulescu.

Te asteptam si pe tine la cursul de Decorator Floral!

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.