Ieri, 8 iunie, la Atelierele ILBAH, o noua grupa a finalizat cursul de 3DS MAX. Ne propunem sa va prezentam la finalul fiecarui curs cate un proiect realizat de cel mai bun cursant din fiecare grupa. 

In acest articol, primul dintr-o lunga serie ce va urma, va prezentam cu entuziasm proiectul lui Cervencu George, proaspat absolvent al cursului de 3DSMAX. George, absolvent de arhitectura, a realizat in 3D, o amenajare interesanta, fiind de apreciat tehnica de lucru in 3DSMax si realismul imaginilor finale. George ne-a marturisit ca a lucrat aproximativ 24 de ore la acest proiect.

Felicitari George!

cursuri-3ds-max-vizualizari-arhitecturale-renderthing

Cursul de 3D Studio MAX organizat de Atelierele ILBAH se adreseaza atat profesionistilor (arhitecti, designeri sau proiectanti de mobilier) care vor sa realizeze imagini 3D fotoreale (randari 3D) dar si simplilor pasionati de acest domeniu. Cursul acopera toate notiunile necesare pentru ca la finalul cursului participantii sa poata realiza imagini 3D. Este nevoie doar de cunostiinte de baza de utilizarea calculatorului, pasiune si timp de studiu individual pentru a sedimenta cat mai bine informatiile primite.

cursuri-3ds-max-vizualizari-arhitecturale-renderthing-2

Cursul dureaza 2 luni si se desfasoara de-a lungul a 16 sedinte. Trainerii acestui curs sunt specialistii de la Renderthing (www.renderthing.ro), avand peste 10 ani de experienta in acest domeniu.

Mai multe detalii despre curs puteti sa aflati urmand link-ul: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-3dsmax-vizualizari-arhitecturale/

cursuri-3ds-max-vizualizari-arhitecturale-renderthing-3