Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Un nou sediu Atelierele ILBAH in Bucuresti: Inauguram sediul de la Cismigiu!

Noul sediu Atelierele ILBAH Cismigiu – incepand de Vineri, 25 Martie 2016

Atelierele ILBAH anunta cu entuziasm inaugurarea unui nou sediu, tot intr-o zona ultracentrala din Bucuresti, vis-à-vis de parcul Cismigiu si Palatul Cretulescu. Incepand de Vineri, 25 Martie 2016 sediul din Bld. Dacia nr. 103 se va muta in noul sediu Atelierele ILBAH Cismigiu: Str. Stirbei Voda nr. 68. 

Adresa Atelierele ILBAH Cismgiu: 

Str. Stirbei Voda, nr. 68, et. 1, ap. 1, sector 1, Bucuresti

0729 373 342 sau 0751 705 943

“Suntem incantati sa anuntam aceasta mutare si implicit o noua etapa din strategia de dezvoltare Atelierele ILBAH. Am petrecut 4 ani superbi in sediul din Bld. Dacia si cu siguranta vom ramane cu amintiri foarte frumoase de acolo. A venit insa momentul sa trecem la urmatorul nivel! Sediul din Bld. Dacia se muta asadar intr-o noua locatie fascinanta, foarte spatioasa si extrem de accesibila fiind situata pe Strada Stirbei Voda, vis-à-vis de parcul Cismgiu si Palatul Cretulescu, chiar deasupra cafenelei Planters!

Cu o suprafata de peste 200 mp, noul sediu Atelierele ILBAH Cismigiu va deveni un nou punct de referinta al zonei. Sediul din Cismigiu va gazdui intreg departamentul atelierelor de Fashion: Design Vestimentar, Proiectare Vestimentara, Stilism, Croitorie dar si alte cursuri din portofoliul Atelierele ILBAH.

Cei care vor trece pragul sediului de la Cismigiu se vor putea bucura de foarte multe beneficii pe care ii invit sa le descopere! Accesul facil dar si proximitatea parcului Cismigiu unde cursantii se pot lasa inspirati de aerul curat si natura sunt doar o parte din avantajele evidente. La sediul Atelierele ILBAH Cismigiu va asteptam cu multe alte noi surprize!” va transmite Vlad Iliescu, general manager Atelierele ILBAH.

Sediul-Atelierele-ILBAH-Cismigiu-Strada-Stirbei-Voda-numarul-68-etaj-1-apartament-1-blog-poza-mare

Mijloace de transport in comun:

  • Metrou: M1, M2, M3
  • Tramvai: 24, 44
  • Troleu: 66, 70, 85, 61, 69, 85, 90, 91
  • Autobuze: 122, 126, 137, 138, 168, 178, 226, 268, 368, 336
  • Puncte principale de reper: Cismigiu, Palatul Cretulescu, Conservator, Sala Palatului, Radiodifuziunea Romana
Mergi pe jos?
  • 15 minute fata de Pta. Universitatii:
  • 15 minute fata de Pta. Romana
  • 13 minute fata de Izvor
  • 5 minute fata de Ateneul Roman
  • 3 minute fata de Sala Palatului

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.