PROFESSIONAL BEAUTY INFLUENCER (PBI AWARDS 2023): VLAD ILIESCU, Director General la Atelierele ILBAH, obtine premiu la categoria PROGRAM DE EDUCATIE PROFESIONALA din partea P.A.D.I.R.

In cadrul PROFESSIONAL BEAUTY INFLUENCER AWARDS 2023 (PBI AWARDS 2023), Atelierele ILBAH a primit in semn de apreciere si admiratie din partea P.A.D.I.R (Patronatul Antreprenorilor din Industria Infrumusetarii din Romania) si din partea COSMOBEAUTY, premiul pentru excelenta in educatie si contributia la performanta si evolutia industriei beauty la categoria PROGRAM DE EDUCATIE PROFESIONALA.

Va multumim mult pentru acest premiu si suntem onorati sa il primim! Rezultatele vin in urma a 11 ani de munca, ambitie si multa perseverenta, timp in care am crezut in domeniul educatiei, dar si in valoarea umana.

Drumul nostru nu se opreste aici, vom continua sa deschidem drumuri si sa alimentam noi pasiuni pentru cursantii nostri! Acest premiu vine ca un indemn pentru noi, de a ne continua drumul si de a deschide noi oportunitati pentru cursantii nostri, de a continua sa livram cursuri calitative si de a ne imbunatati an de an.

Suntem mandri sa primim acest premiu de la P.A.D.I.R si Cosmobeauty, prieteni vechi ai Atelierele ILBAH, cu care suntem mereu dornici sa realizam lucruri frumoase, impreuna.

Va asteptam cu mare drag la cursurile Atelierele ILBAH!