Cursurile de unghii de la Atelierele ILBAH au un nou prieten: LILA ROSSA!

Lila Rossa este unul dintre cele mai cunoscute branduri ale domeniului beauty, cu o varietate mare de produse de frumusete si ingrijire, dar si mobilier si accesorii pentru saloane.

Produsele Lila Rossa sunt destinate profesionistlor din saloane, dar si incepatorilor care doresc sa foloseasca aceste produse acasa.

In materie de produse pentru unghii, gama este foarte variata: oja atat clasica, cat si semipermanenta, produse pentru realizarea unghiilor false, gel sau acril, aparatura precum lampi si aspiratoare, dar si tratamente, accesorii, pensule si ustensile pentru manichiura.

parteneri lila rossa

Lila Rossa ni s-a alaturat in efortul de a asigura un bun inceput de drum cursantilor nostri, atat pentru cursul de manichiura-pedichiura clasica si semipermanenta, cat si cel de unghii false.

Prima grupa care a facut cunostiinta cu produsele Lila Rossa a fost o grupa organizata in cadrul proiectului ”Oportunitati pentru tinerii neet’s din regiunea Sud Muntenia”.

In plus, fiind vorba de un nou inceput, atat pentru cursantii nostri cat si pentru acest parteneriat, momentul a fost sarbatorit printr-o serie de cadouri oferite din partea Lila Rossa, pe care cursantii le-au primit la absolvirea cursului.

In plus, toti absolventii nostri de la cursurile de Unghii False si Manichiura-Pedichiura vor primi cate un card de 15% reducere, pentru orice produse, aparatura sau ustensile achizitionate de la Lila Rossa!

Cursuri de unghii la Atelierele ILBAH

  • Cursul de Manichiura-Pedichiura se adreseaza celor care doresc sa invete sa aplice oja clasica si semipermanenta. In cadrul cursului vei invata aspecte tehnice legate de aspectul unghiilor, forma lor, ingrijire si aplicarea culorii, iar prin orele de practica, vei invata sa realizezi unghii corecte si frumoase, dar si cum sa consiliezi clientii si sa interactionezi cu acestia intr-un mod profesionist.
  • La cursul de Unghii False vei invata tehnica aplicarii unghiilor cu gel. Vei incepe cu aspecte legate de ingrijirea unghiilor si prelungirea patului unghial, si vei invata sa realizezi constructii French, cu gel pe forma, cu tips, protezarea unghiilor deteriorate, aplicarii culorii permanente si demontarea unghiilor false.

parteneri lila rossa

Va invitam sa faceti cunostiinta cu prietenii nostri de la Lila Rosa: