Fiecare inceput de an ne impulsioneaza sa ne stabilim targeuri noi pentru urmatoarea perioada si sa ne setam prioritatile, sa dam intaietate pasiunilor de pe lista de asteptare. La Atelierele ILBAH ai sansa de a-ti respecta promisiunile facute la cumpana dintre ani si de a opta pentru indrumare, astfel incat sa poti studia corect domeniul care te intereseaza.

Cu ajutorul atelierelor specializate iti poti gasi profesia ideala pentru tine sau vei avea sansa de a intelege cum sa-ti practici meseria la cel mai inalt nivel. Dupa ce te-ai gandit bine la abilitatile si interesele tale, probabil ca ai deja in minte cateva subiecte pe care le poti dezvolta in cadrul cursurilor noastre, impreuna cu trainerii specializati si colegii de grupa.

Peste 50 de cursuri din toate domeniile, care sunt parcurse dupa o programa foarte bine structurata, fac subiectul portofoliului nostru: Design, Fashion, Cooking, Wedding planner, Arte vizuale, Grafica si proiectare, IT, Comunicare si Online Marketing, Business si Management, Beauty, Hobby. Astfel ca unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face pentru a te dezvolta, pentru a creste, este sa participi la cursuri de pregatire profesionala. Acestea iti vor oferi o diploma acreditata atat national cat si international, pentru ca indiferent de parcursul pe care viata ta il are, sa te poti descurca in orice situatie.

Formarea adultilor este o activitate care sprijina dezvoltarea si evolutia profesionala, asadar schimbarile tot mai dese din societatea noastra obliga la o adaptare rapida. Indiferent daca doresti sa aprofundezi domeniul in care activezi deja, sau daca pornesti la drum intr-o noua cariera, urmarea unui curs de formare profesionala este o alegere buna!

Mai mult de atat, un curs te poate ajuta in dezvoltarea ta personala. Gasirea unui hobby nou sau urmarea unei pasiuni vechi iti poate aduce impliniri, si, de ce nu?, o schimbare in domeniul tau de activitate.

Indiferent de alegerea pe care o vei face in acest nou an, te sfatuim sa nu incalci promisiunile facute la cumpana dintre ani! Te asteptam cu mare drag la cursurile noastre, pe care le poti urma ONLINE sau la sediile noastre din Bucuresti, Cluj-Napoca si Bucuresti.

Studiaza pagina https://www.ateliereleilbah.ro/lista-cursuri/ pentru mai multe detalii. Indrazneste sa iti dai o sansa in noul an!