Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Ultimele zile de Reducere la cursul 4 in 1: Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist!

20% Reducere doar in luna AUGUST

 

Sfarsitul lunii August anunta ultimele zile de reducere la cursul autorizat de Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist (curs 4 in 1). Asadar mai poti beneficia de pretul promotional de doar 1200 de Ron doar pana la sfarsitul lunii August. De la 1 Septembrie, pretul acestui curs va redeveni 1500 de Ron.

Profita de aceasta ocazie pentru a incepe alaturi de Atelierele ILBAH o calatorie de 5 luni in care vei putea sa devii un adevarat profesionist in domeniul beauty. 

Absolvind cursul de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist vei obtine o diploma acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in toate cele 4 ocupatii. Cu aceasta diploma vei putea profesa in orice salon de infrumusetare atat din tara cat si din strainatate.

Mai multe informatii despre curs puteti accesa la urmatorul link: click pe link »

Pentru inscriere folositi formularul de inscriere online pe care il puteti gasi la urmatoul link: formular inscriere »

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la adresa: office@ateliereleilbah.ro sau la telefon: 0729 373 342

 

*Reducerea de 20% se aplica doar la inscrierile din luna AUGUST 2014 in limita locurilor disponibile.

 

 

poza-facebook-buna

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.