20% Reducere doar in luna AUGUST

Sfarsitul lunii August anunta ultimele zile de reducere la cursul autorizat de Frizer – Coafor – Manichiurist – Pedichiurist (curs 4 in 1). Asadar mai poti beneficia de pretul promotional de doar 1200 de Ron doar pana la sfarsitul lunii August. De la 1 Septembrie, pretul acestui curs va redeveni 1500 de Ron.

Profita de aceasta ocazie pentru a incepe alaturi de Atelierele ILBAH o calatorie de 5 luni in care vei putea sa devii un adevarat profesionist in domeniul beauty.

Absolvind cursul de Frizer Coafor Manichiurist Pedichiurist vei obtine o diploma autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei in toate cele 4 ocupatii. Cu aceasta diploma vei putea profesa in orice salon de infrumusetare atat din tara cat si din strainatate.

Mai multe informatii despre curs puteti accesa la urmatorul link: [fancy_link link=”//www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist/”]click pe link[/fancy_link]

Pentru inscriere folositi formularul de inscriere online pe care il puteti gasi la urmatoul link: [fancy_link link=”//www.ateliereleilbah.ro/inscriere/”]formular inscriere[/fancy_link]

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la adresa: office@ateliereleilbah.ro sau la telefon: 0729 373 342

*Reducerea de 20% se aplica doar la inscrierile din luna AUGUST 2014 in limita locurilor disponibile.

poza-facebook-buna