Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Transformari spectaculoase pe scena de la Atelierele ILBAH!

De curand am avut ocazia de a pune la incercare talentul si indemanarea cursantilor Atelierele ILBAH de la cursurile de Coafor Stilist si Machiaj Profesional! Atelierele ILBAH a organizat concursul Hair&Makeup Beauty Contest, la care acestia au format echipe de cate 2 persoane (una pe hairstyling si una pe machiaj) si si-au demonstrat astfel abilitatile dobandite realizand impreuna transformari de look extraordinare.


atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Concurentii s-au intrecut in a realiza transformari ce tin de hairstyle, machiaj si vestimentatie si astfel au recreat look-urile vedetelor internationale din lumea muzicii pop, din videoclipuri clar stabilite. Lucrarile au fost notate pentru toate aspectele: machiaj, coafura, vestimentatie, accesorii si atitudine.

Juriul a fost format din trainerii Atelierele ILBAH Alina Serbu, makeup artist, Mihaela Rotaru, makeup artist si Alex Fox, hairdresser, Cristina Rosca, brand educator Keune Haircosmetics, Svetlana Simion, manager Centrul Shakti si Daniel Stanciu, hairstylist Beauty One. Ei sunt cei care au avut misiunea de alege cele mai bune creatii din concurs!

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Intregul eveniment a fost fotografiat de cursanti de la cursul de Fotografie de la Atelierele ILBAH.

Castigatorii concursului sunt urmatorii:

Locul I – Luciana Iulia Stancescu (hair) si Georgiana Merloi (makeup) cu personajul Conchita Wurst (Rise Like a Phoenix)

atelierele-ilbah-concurs-hair-makeup

 

Locul II – Veronica Nistor (hair) si Lavinia Laurentia Isac (makeup) cu personajul Amy Winehouse (Back to Black)

atelierele-ilbah-concurs-hair-makeup

 

Locul III – Stefania Catalina Codlean (hair) si Alexandra Bruma (makeup) cu personajul Katy Perry (Bon Appetit)

atelierele-ilbah-concurs-hair-makeup

 

Mentiune – Adelina Georgiana Ivan (hair) si Alina-Gabriela Holom (makeup) cu personajul Rihanna (Where Have You Been)

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

De asemenea,  au fost oferite si premii speciale:

Premiul de popularitate – Oana-Cristina Dumitrache (hair) si Iuliana Mariana Voicu (makeup) cu personajul Sia (Chandelier)

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Premiul special

– Ecaterina Filimon (hairCristina Aguilera – Not Myself Tonight)

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

– Georgiana Merloi (makeupConchita Wurst – Rise Like a Phoenix)

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Castigatoarele locului I au primit un curs la alegere de la Atelierele ILBAH (Frizerie/Cosmetica/Antreprenoriat/PR) si produse oferite de Beauty One, sponsor al competitiei. Concurentii de pe locurile II si III au castigat produse de la Beauty One, iar premiile speciale au fost oferite de sponsorul Centrul Shakti: un internship pentru castigatoarea de la coafor si o initiere pentru cea de la machiaj, ambele la Centrul Shakti.

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Multumim tuturor celor implicati in competitie, concurentilor, membrilor juriul, sponsorilor Beauty One si Centrul Shakti, si fotografilor Radu Balan, Diana Atanasiu, Mihai Balta, Catalin Stefanescu și Razvan Dumitrescu!

Concursul s-a desfasurat pe 21 August la sediul Atelierele ILBAH din str. Romulus. Mai multe fotografii de la eveniment puteti admira pe pagina oficiala Facebook Atelierele ILBAH.

atelierele-ilbah-concurs-hairstyle-makeup-beauty

Mai multe informatii despre cursul de Coafor Stilist puteti gasi aici, iar despre cel de Machiaj Profesional aici.

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.