Andrei Mihailescu are experienta de peste 10 ani in domeniul Marketingului, activand in industria turismului, a restaurantelor si organizarii de evenimente. Astazi lucreaza pentru DWF – The genuine SEO Agency, cea mai mare agentie de SEO din tara. La inceput a fost Head of Content, dar acum este managerul echipei Brand&Lead Generation, si este specializat in crearea de strategii de marketing pentru clientii firmei.

Cand vine vorba de Marketing Online, Andrei are experienta in toate ramurile domeniului. Crearea unei strategii este primul pas, dar apoi este nevoie de cunostiinte de SEO, creare de continut, expertiza in realizarea campaniilor ADS pe variate platforme, si, poate cel mai important lucru, analiza indicatorilor pentru a dicta modificarile care trebuie facute in campanie.

De-a lungul timpului, Andrei a cumulat multa experienta in domeniu Marketingului, iar fiecare job pe care l-a avut a adaugat un plus bagajului sau de cunostinte, de care se foloseste in prezent. Astazi colaboreaza cu DWF – Genuine SEO Agency. Inainte de aceasta colaborare a lucrat pentru variate firme din Bucuresti: manager de marketing la Wu Xing & Fooda Company, Celebration Garden – Restaurant&Events, Celebration Group. A fost presedintele clubului de turism Young Skal Bucharest – ONG, manager de evenimente la Celebration Catering si nu in ultimul rand, receptionist la Residence Hotels.

Primii pasi in domeniul Marketing…

Andrei a fost dintotdeauna pasionat de business, cu preponderenta de vanzari si marketing. Asta i-a trezit cel mai tare interesul, pentru ca in viziunea lui daca nu se vinde, business-ul nu exista. Ca sa existe vanzare, se cere ca posibilul client sa fie pus fata in fata cu produsul, iar pentru asta este nevoie de marketing.

Pe langa business, Andrei a fost mereu pasionat de lucru cu oamenii, de nevoile lor, si tot timpul se gandea la modul in care el le putea oferi ajutor. Marketing-ul faciliteaza gasirea celor mai bune solutii pentru nevoile oamenilor, asa ca, activand in acest domeniu, isi implineste si pasiunea pentru marketing dar si dorinta lui de a ajuta oamenii.

Nevoia de a se descurca, si de a da tot ce-i mai bun la job-ul de manager general, in cadrul unui restaurant care nu prea avea clienti, au fost “motivele” pentru care Andrei a inceput sa studieze foarte mult, si sa-si doreasca sa creasca continuu. Astfel, in perioada facultatii, Andrei a participat la Olimpiada de Marketing din cadrul acesteia, iar cand rezultatele au inceput sa apara din ce in ce mai mult, a inceput sa ia si proiecte personale.
Trainer curs Marketing Mihailescu Andrei Atelierele ILBAH

Urmatorul pas, urmatorul nivel!

Trecerea la nivelul Pro s-a produs in momentul in care a ajuns la DWF, cea mai mare agentie de SEO din Romania, unde a avut ocazia sa lucreze cu unele dintre cele mai mari branduri atat din tara, cat si multinationale. Desi expertiza principala este in zona de SEO, si-a dat seama ca pentru o campanie completa si de success, e nevoie de aprofundarea tuturor canalelor de promovare. Astfel, si-a insusit si a practicat elementele de baza din marketingul digital (tooluri de analiza, strategie, campanii PPC, e-commerce best practices s.a)

In present, Andrei ocupa functia de Marketing & Growth Manager in cadrul DWF unde are ocazia sa defineasca si sa urmareasca implementarea strategiei integrate de marketing a companiei.

Invata totul despre Marketing la Atelierele ILBAH

Promovarea este un element cheie al mixului de Marketing. Impreuna cu Andrei Mihailescu si Atelierele ILBAH vei cunoaste toate instrumentele pe care le ai la dispozitie, pentru a creste vizibilitatea afacerii tale, intr-un mod organic, aliniat cu obiectivele tale de business.