Lucian Armasu creeaza si implementeaza strategii de Facebook si Google Ads pentru clienti de renume mondial. A ajuns in acest punct dupa 13 ani de experienta in lumea Marketingului Online, in domenii variate, specializandu-se pe Facebook.

Crearea unor posturi sponsorizate pe Facebook nu este suficienta pentru succesul unei afaceri. Trebuie o foarte buna intelegere a algoritmilor din spatele retelei sociale, astfel incat reclamele afacerii tale sa aiba un reach cat mai mare.

Lucian a lucrat cu pasiune si dedicare, iar in prezent culege roadele muncii sale cu multa satisfactie. Este consultant în strategie Facebook și Google Ads pentru AdVenture Media Group (Statele Unite), a fost managerul contului Facebook Ads pentru Bunty SomRoy (Indonezia), cumpărător senior Facebook Media pentru Augmen Digital (Filipine). Este fondatorul și a fost director de marketing digital pentru Miravelli (România) si pentru TechDomino (România). A fost specialist în Google Ads și marketing e-mail pentru Boom Marketing SRL (București) si Integrisoft SRL (București).

Inceputul – Povestea lui Lucian Armasu

Pasiunea lui Lucian pentru digital marketing si afaceri a inceput inca din liceu, cand a descoperit “affiliate marketing,” adica promovarea produselor altor brand-uri si obținerea de comision din acest lucru.

A lucrat pentru prima oara in domeniu ca Marketing Specialist pentru o firma de software din Bucuresti, iar mai apoi pentru o agenție de marketing tot din Bucuresti, unde a invatat să creeze pentru prima data reclame Google Ads, si unde si-a dezvoltat cunostintele de copywriting si email marketing.

Mai tarziu a inceput sa lucreze “freelance” pentru clienti din toata lumea, dar in special din SUA, in proiecte de copywriting. Si-a dezvoltat si propriile proiecte, cum ar fi un site media de stiri din lumea tehnologiei, precum si un magazin online de genti dama, amandoua fiind proiecte pe care le-a dezvoltat in mod part-time.

A inceput sa invete Facebook Ads in 2017, vrand sa promoveze acest magazin online. A vazut de atunci ca Facebook Ads avea un potential mare pentru promovarea magazinului, dar avea nevoie de bugete mai mari ca sa testeze mai multe lucruri in campanii, precum si de noi produse.

Implineste-ti visul!

Lucrand pentru o companie media americana (un site de stiri in tehnologie destul de cunoscut in domeniu), Lucian nu a putut sa-si dedice mult timp pentru a invata mai bine Facebook Ads si pentru a-si dezvolta afacerea.

Odata cu pandemia, Lucian a ramas fara job, fara business, insa acest lucru l-a determinat sa invete cat mai mult si mai bine pentru a deveni un expert Facebook.

A facut zeci de cursuri, a luat diverse certificate pentru acestea (inclusiv certificatul de Facebook Media Buying Professional oferit de Facebook), a ascultat multe podcasturi, si a citit mai multe carti pentru a dobandi cele mai avansate cunostinte de Facebook care existau in acel moment, de la alti experti renumiti in Facebook Ads.

Astfel a ajuns sa lucreze intr-un timp destul de scurt pentru 4 agentii de publicitate specializate in Facebook si Google Ads, din Filipine, Indonesia si doua din SUA (New York si Texas), unde a lucrat inca de la inceput ca Senior Media Buyer si consultant in strategie pentru alti Facebook sau Google Ads Media Buyers (specialisti). In prezent studiaza pentru un Master in Digital Marketing, recunoscut la nivel mondial.
Lucian Armasu a raspuns provocarii Atelierele ILBAH

Lucian este dovada ca daca ne dedicam pasiunii noastre, putem ajunge sa ne dezvoltam propriu business si sa invatam sa controlam cat mai bine modul de desfasurare a activitatii noastre.

Invata Facebook ads la Atelierele ILBAH

Cunostințele pe care le veti dobandi din cursul de Facebook Ads va vor ajuta nu doar sa stiti cum sa implementati campanii de Facebook Ads, dar si sa implementati si sa invatati mai usor si alte platforme de Marketing Digital, iar aceste strategii invatate pot fi aplicate si in alte domenii de afaceri. Impreuna cu Lucian Armasu si Atelierele ILBAH vei invata secretele campaniilor de promovare pe Facebook, iar afacerea ta va fi vazuta de mai multi posibili clienti!