Au trecut sarbatorile de Craciun si petrecerea de anul nou, unde cu putin mai mult efort am reusit sa gasim tinutele perfecte pentru atmosfera de sarbatoare, chiar daca asta a presupus sa petrecem mai mult in case decat in modul in care eram obisnuiti pana anul trecut.

Designerul si trainerul Atelierele ILBAH, Silvia Serban, a povestit putin mai mult despre trendul anului 2021, in materie de tinute. Hainele ne aduc bucurie, ne schimba atitudinea, starea de spirit, insa cum investim inteligent in garderoba noastra? Ne aflam in continuare intr-un an de tranzitie, un an in care influentele din cel precedent isi vor face simtita prezenta. Sa nu uitam cat de important este ca atunci cand alegem ce purtam, sa se potriveasca contextului in care ne aflam, evenimentului la care participam, insa cel mai important aspect de care sa tinem cont ramane in continuare calitatea lucrurilor in care investim.

Toate detaliile despre ce si cum purtam anul acesta, aflam chiar de la Silvia Serban, iar pe cei ce isi doresc sa dobandeasca cunostinte in domeniul design-ului vestimentar, ii asteptam la curs!