fbpx
148.251.128.27 1722035430 WP Rocket/Preload 24737
Topul-cursurilor-online-care-iti-pot-schimba-cariera-Atelierele-ILBAH

Exista un moment in viata fiecarei persoane cand, fie ca este vorba de inceputurile vietii profesionale, fie ca deja exista un numar de ani de experienta intr-un domeniu sau altul, se simte o nevoie acuta de respecializare sau invatare a unui domeniu nou, deosebit de ceea ce s-a parcurs in timpul cursurilor din sistemul de educatie sau diferit de domeniul actual de activitate. Motivele nevoii de schimbare pot fi diverse si pot varia de la dorinta de a te specializa intr-un domeniu in care angajatorii cauta personal cu o frecventa mai mare pana la satisfacerea unei pasiuni prin descifrarea secretelor unei noi activitati.

De multe ori, modul autodidact de invatare nu poate fi suficient pentru deprinderea temeinica a acelor abilitati pe care un nou domeniu le presupune si, poate, cu atat mai putin iti poate oferi garantia si siguranta de sine pentru un nou inceput in cariera. De aceea, exista o serie de cursuri online cu ajutorul carora te poti califica in domeniul ales si care, in mod suplimentar, iti ofera si o recunoastere a competentelor dobandite la nivel national sau international, un atuu in plus care iti va creste sansele de anagajare in domeniu sau, de ce nu, va constitui o baza de construire a prestigiului tau in fata viitorilor clienti, daca alegi calea antreprenoriatului.

In acest articol vei regasi cateva recomandari despre cele mai bune cursuri online din care poti face o alegere pentru viitorul tau. De asemenea, vei afla si unele pareri despre cursurile online de calificare si modul in care acestea te vor putea ajuta in viata profesionala si in cea personala fie ca esti nevoit sa incepi de la zero intr-un nou domeniu de activitate, fie ca vrei sa dobandesti cunostinte suplimentare in domenii despre care ai deja unele notiuni.

1. Cele mai bune cursuri online – Clasificare TOP 5

Detinerea unui numar de abilitati destul de mare si de variat este una din cheile accesului la o noua cariera de succes in secolul XXI. Era in care noile tehnologii au pus stapanire pe aproape toate domeniile vietii este una a schimbarii continue in care oamenii trebuie sa se afle mereu in postura de a invata si a se adapta la noile cerinte. Conceptul de “invatare continua” nu mai este doar o sintagma care suna frumos in discursurile managerilor de resurse umane sau a firmelor care ofera cursuri autorizate de calificare, perfectionare sau initiere, ci este un trend real, deja prezent in viata profesionala a celor mai multe persoane active in campul muncii sau afacerilor.

Noile tehnologii nu au doar rolul de a “obliga”oamenii sa invete in mod constant, pentru a se adapta cerintelor moderne de pe o piata muncii si a afacerilor in continua evolutie, ci sunt si un veritabil facilitator al accesului oricui vrea sa invete ceva nou, sa dispuna de informatii de calitate, structurate si predate de specialisti consacrati in domeniile lor. Azi, cursuri din categoria online LIVE autorizate se pot desfasura chiar si de la distanta prin intermediul internetului, tot ceea ce este necesar pentru a dobandi cunostinte noi fiind o buna conexiune la retea,un laptop/ computer personal.

Topul cursurilor online care iti pot schimba cariera Atelierele ILBAHTopul cursurilor online care iti pot schimba cariera Atelierele ILBAHTopul cursurilor online care iti pot schimba cariera Atelierele ILBAHTopul cursurilor online care iti pot schimba cariera Atelierele ILBAHTopul cursurilor online care iti pot schimba cariera Atelierele ILBAH
Curs inspector resurse umaneCurs expert accesare fonduriCurs video: filmare si montajCurs marketing onlineCurs contabilitate
Se adreseaza celor care vor sa imbratiseze carierea resurselor umane, un domeniu care va deveni tot mai important pe masura ce schimbarile din piata muncii vor fi tot mai accelerate.

Accesarea fondurilor europene este un domeniu de importanta “strategica” pentru viitorul firmelor si al autoritatilor pe termen mediu si lung, iar personalul bine pregatit in acest domeniu este cautat si bine remunerat. Continutul video tinde sa devina “regele” online-ului, iar realizarea de clipuri si montaje pentru diverse domenii, de la evenimente private pana la reclame comerciale va continua sa fie un domeniu in crestere, generator de joburi bine platite.

Nu mai este un secret ca fara activitatea de marketing online, in conditiile actuale, de concurenta acerba, sansele de dezvoltare si crestere a firmelor sunt infime. De aceea, marketerii online buni sunt o categorie de personal cautata si bine platita.

Un domeniu care va ramane stabil si in continua cautare de personal este contabilitatea firmelor, fara de care activitatea economica a acestora nu ar fi posibila. Contabilii vor fi mereu o categorie de joburi care ofera satisfactii financiare si profesionale.
Vezi AICI pretVezi AICI pretVezi AICI pretVezi AICI pretVezi AICI pret

Curs de inspector resurse umane

Capitalul, sau resursa umana, va fi mereu centrul atentiei si cel mai valoros activ al unei firme, iar gestionarea atenta a angajatilor, de la momentul recrutarii acestora si pana la dobandirea deprinderilo, si obtinerea unui grad inalt de productivitate, este una dintre activitatile esentiale ale oricarei entitati economice sau administrative. Persoana care detine rolul cheie in managementul activitatilor, ce tin de anagajare din cadrul firmelor este inspectorul de resurse umane. Pe langa faptul ca este un post impus de legislatia in vigoare din domeniul muncii, un inspector de resurse umane bine pregatit are rolul de a gestiona tot ansamblul documentar, presupus de circuitul crearii unui job si al ocuparii acestuia cu personal adecvat cerintelor postului.

Cursul de inspector de resurse umane este calea cea mai sigura pentru dobandirea abilitatilor necesare pentru a deveni un specialist in acest domeniu deoarece, pe intreg parcursul invatarii, vei beneficia de o serie de avantaje precum:

  • Personal didactic cu experienta relevanta in domeniu, care iti va transmite, pe langa necesarul informativ structurat, unele elemente de noutate si de avangarda in domeniul resurselor umane cu privire la relatia cu angajatii unei firme, cat si cu cea cu autoritatile publice;
  • Vei beneficia de consiliere specializata dupa absolvirea cursului;
  • Practica este cea pe care se pune accentul in cadrul acestui curs, desigur, sprijinita de suporturi de curs in format electronic;
  • Programa structurata si ordonata faciliteaza invatarea si deprinderea cunostintelor, a abilitatilor necesare pentru un viitor inspector de resurse umane.

Curs expert accesare fonduri

Fondurile europene si, mai ales, accesarea lor, pot parea, la o prima vedere, ceva foarte complicat si greu de atins. In realitate, tot ceea ce iti trebuie pentru a deveni un veritabil expert in accesarea fondurilor europene nerambursabile este vointa de a deprinde informatiile necesare si pasii de urmat pentru intocmirea corecta a proiectelor.

Cursul se adreseaza atat celor care sunt antreprenori si doresc sa puna in practica o idee la care tin avand nevoie de o finantare, care se incadreaza in aria de acoperire a fondurilor europene structurale sau de coeziune, cat si celor care vor sa-si dezvolte o cariera de succes in domeniu, fie cadrept consultanti in domeniu, fie ca angajati ai firmelor beneficiare. Cursul se concentreaza pe deprinderea unor abilitati cheie, asa cum este cazul structurarii corecte si coerente a unui plan de afaceri, dar si pe deprinderea simtului de a sesiza oportunitatile de care se poate profita si a depasirii obstacolelorce pot aparea in cadrul procesului de obtinere a acestui fel de finantare.

Beneficiind de traineri de top, asa cum este Radu Moldoveanu, antreprenor si consultant financiar de succes cu o experienta bogata in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile, cursul poate fi urmat si in modul online LIVE fiind un instrument util pentru toti cei interesati sa stapaneasca tainele unui domeniu de activitate ce se anunta destul de cautat pe termen mediu si lung.

Curs video: filmare si montaj

De la momentul aparitei sale, filmul sau materialele filmate, s-au facut remarcate avand unul din cele mai mari efecte din punct de vedere psihologic si emotional. Nu este de mirare ca, astazi, continutul video este cel care devine predominat chiar si in mediul online.

Chiar daca esti deja un amator de filmari, acest curs te va ajuta sa faci marele pas catre domeniul profesionist, acolo unde ti se vor deschide nenumarate optiuni pentru cariera in domeniu, atat in tara cat si in strainatate, deoarece cursul este recunoscut la nivel international. Tehnicile de filmare si iluminare necesare deprinderii realizarii de montaje video, pentru o gama larga de aplicatii, de la cele de tip eveniment (nunti, botezuri, petreceri de familie sau la nivel corporate, etc.) la reclame, clipuri de prezentare a unor produse sau servicii, ori chiar din domeniul televiziunii sau cinematografiei, sunt doar cateva puncte de interes din cadrul acestui curs, in care vei avea intreaga libertate de a-ti descoperi si sublima stilul personal.

Curs marketing online

Deja nu mai este o nouate ca mediul online este mediul primordial in care o prezenta bine definita poate face o diferenta pozitiva in succesul unei firme pe piata. Comunicarea digitala este astazi cea mai sigura forma prin care mesajele companiilor pot ajunge la consumatorilor vizati.

Fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, fie ca vrei sa devii un profesionist al marketingului, cursul de marketing online este o baza excelenta de plecare pentru cunoasterea in profunzime a principalelor platforme online dar si a instrumentelor de marketing digital cu care se vine i in sprijinul creativitatii personale. De asemenea, cursul va crea oportunitati de invatare in domeniul adaptarii planurilor de marketing la specificul fiecarei activitati de interes, alegerea celor mai eficiente canale de comunicare si promovare a brandului, precum si alocarea judicioasa a bugetului si folosirea instrumentelor necesare in functie de segmentarea publicului tinta.

In final, conceperea strategiei de marketing online si a campaniilor specifice sunt corolarul integrarii informatiilor din acest curs, in care Leonard Bernstein si Oana Kovacs, doi experti cu multi ani de experienta in domeniu, iti vor impartasi secretele succesului in aceasta latura indispensabila a oricarei afaceri.

Curs contabilitate

Daca vrei sa te specializezi intr-o veritabila meserie cu un grad inalt de cautare pe piata muncii, contabilitatea este o profesie ce iti poate aduce insemnate satisfactii personale si financiare atat din postura de angajat, cat si din cea de antreprenor ca persoana fizica autorizata sau ca firma in domeniu.

Chiar daca nu ai experienta in domeniu si te simti atras de lumea exacta a cifrelor si calculelor contabile, ori doar vrei sa te specializezi suplimentar fata de nivelul la care te afli, cursul de contabilitate iti ofera aceasta sansa, acum intr-un mod simplu si eficient: online LIVE. Vei dobandi o serie de cunostinte, tehnici si modalitati eficiente de inregistrare a operatiunilor de orice natura din cadrul unei entitati si vei avea acces la o serie de veritabile “secrete” din lumea contabilitatii pe care le vei fixa prin practica de curs alaturi de un trainerul Nina Dobre, expert contabil, consultant si auditor financiar cu peste 25 de ani de experienta in domeniu.

2. De ce cursurile pe care le poti face online la Atelierele ILBAH sunt atat de populare?

Atelierele ILBAH are o indelungata traditie in domeniul formarii profesionale si oferirii de oportunitati de calificare si recalificare in diverse domenii sprijinind in mod serios dezvoltarea si evolutia personala si profesionala a cursantilor. Cursurile de calificare si specializare oferite, au un nivel inalt de popularitate in domeniul publicului din toate categoriile de varsta.

Paleta larga de cursuri de calificare, perfectionare si initiere din aproape toate domeniile de interes, in conditiile economice si sociale actuale (design, fashion, IT, organizare evenimente, arte vizuale, grafica si proiectare, comunicare si marketing online, business management, beauty, cooking, etc.) asigura accesul oricarei persoane( interesate de dezvoltarea carierei sau de aprofundarea unui domeniu pentru care are o afinitate/constituie un veritabil hobby) de a-si imbogati cunostintele cu informatii, tehnici si moduri de lucru.

Seria de cursuri online live autorizate puse la dispozitie de Atelierele ILBAH vin sa suplimenteze gradul de accesibilitate deja extins prin prezenta centrelor de formare in marile aglomerari urbane din Romania (Bucuresti, Cluj si Ploiesti).

Unul din avantajele esentiale ale cursurilor online este ca participarea poate fi realizata si de la distanta, bagajul de informatii si calitatea predarii fiind identice ca in cazul cursurilor cu prezenta fizica.

Nu in ultimul rand, faptul ca programa dupa care se desfasoara cursurile autorizate este cea aprobata de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei, confera siguranta ca structura teoretica si practica conduce la obtinerea, in urma unui examen final, a unei diplome recunoscute oficial la nivel national si international, cu ajutorul careia se pot dovedi abilitatile si cunostintele necesare ocuparii unui loc de munca, sau deschiderii unui business in oricare din domeniile alese.

3. Cateva pareri si recomandari asupra alegerii cursurilor online si a modului de actiune dupa absolvirea acestora

Invatarea unei meserii noi sau dobandirea de abilitati noi intr-un domeniu sau altul, fie el profesional sau de tip personal, este esentiala pentru cresterea personala, si nu in ultimul rand, va contribuila cresterea gradului de stima de sine.

Intr-o lume cu atat de multe lucruri diferite care apar intr-un ritm tot mai alert, oricine se poate simti depasit la un moment datt. Cu siguranta, dilema alegerii domeniului si cursului de specializare este una des intalnita in randul celor care doresc sa faca o schimbare pe plan profesional, dar nu stiu de unde sa inceapa.

O abordare pragmatica in acest sens consta in punerea catorva intrebari si acordarea de raspunsuri sincere:

  • Viitoarele abilitati dobandite prin cursuri sunt cautate pe piata muncii, astfel ca i vei putea obtine o remuneratie adecvata in cazul angajarii in acel domeniu?
  • Iti place sa inveti si sa deprinzi abilitatile alese? Dupa cum se stie, p interesul real de a cunoaste un anumit domeniu resprezinta calea sigura de dobandire rapida a cunostintelor. Altfel, daca inveti ceva doar cu scopul de a mai adauga o diploma si nu gasesti o recompensa de ordin moral in ceea ce studiezi, va fi destul de dificil sa mentii un nivel consistent de interes pentru a invata eficient.

In final, trebuie sa te gandesti si la cat de mult timp poti aloca noului proiect de invatare in care te implici. A deveni expert intr-un domeniu solicita o cantitate apreciabila de timp si dedicare, alaturi de practica indispensabila.

Asadar, cursurile online de formare profesionala sunt o modalitate simpla si eficienta pentru adaugarea unor noi competente la bagajul profesional existent/de “slefuire” si actualizare a cunostintelor dobandite mai demult, si ar trebui sa te gandesti serios daca nu este momentul sa iti faci un upgrade al CV-ului, pentru a fi pregatit pentru oportunitatile pe care le poate oferi viitorul.

Sursa foto: ateliereleilbah.ro, pixabay.com

4. Intrebari si raspunsuri despre cursurile online

1. Poti invata si singur abilitatile necesare pentru angajarea pe un anumit post?2021-10-14T23:24:46+03:00

Desigur, poti gasi materiale informative cu ajutorul carora sa inveti in sistem autodidact anumite abilitati necesare. Dar, cursurile online live autorizate puse la dispozitie de Atelierele ILBAH asigura material informativ structurat, traineri cu experienta, accesibilitate si sunt special create pentru dobandirea rapida a calificarilor cerute de piata muncii dintr-un anumit domeniu.

2. Exista o garantie de angajare dupa absolvirea unui curs de specializare?2021-10-14T23:25:13+03:00

Nu se poate garanta obtinerea unui job dupa ce ai absolvit un curs de calificare sau de specializare. Totul depinde de modul in care aprofundezi si pui in practica cele invatate astfel incat angajatorii sa fie convinsi ca fac o alegere buna pentru afacerea lor, angajandu-te. Totusi diploma recunoscuta national si international poate fi un atuu la un eventual interviu.

3. Este nevoie sa am o facultate pentru a urma un curs de specializare?2021-10-14T23:25:37+03:00

Nu. Majoritatea cursurilor puse la dispozitie de Atelierele ILBAH solicita cel mult absolvirea studiilor liceale. Studiile superioare nu sunt solicitate pentru inscrierea la oricare din cursuri.

4. Ar trebui sa ma specializez pe un domeniu sau sa invat cate putin din toate?2021-10-14T23:26:00+03:00

Depinde de ceea ce urmaresti din punctul de vedere profesional. Vrei sa fii un specialist de top in domeniul tau, sau vrei sa fii un furnizor solutii in diverse domenii? In primul caz te vei bucura de beneficii financiare mai consistente, insa vei fi limitat doar la domeniul ales, iar in cel de-al doilea caz vei avea probabil cunostinte mai aprofundate in domeniu, cunostinte dublate de abilitati generale in ramuri adiacente, si vei fi mult mai flexibil in cazul schimbarilor din piata muncii.

5. Conteaza varsta pe care o am daca vreau sa ma recalific?2021-10-14T23:26:31+03:00

Nu. Niciodata nu este prea tarziu atunci cand vrei sa inveti ceva nou. Alege domeniul care te intereseaza, urmeaza-ti pasiunea si retine ca cel mai bun moment pentru a invata este acum.