A trecut perioada concediilor si toata lumea se intoarce cu forte proaspete pentru a-si relua activitatea si chiar pentru a incepe altele noi. Din acest motiv, odata cu inceperea noii sesiuni de toamna, Atelierele ILBAH ofera o multitudine de cursuri, din diverse domenii, cu orare diferite, care sa se plieze cat mai bine pe nevoile si timpul liber al fiecaruia (atelier after work, matinal si de weekend).

Fie ca aceste cursuri sunt urmate pentru a obtine o calificare, fie pur si simplu din pasiune, veti fi intampinati cu mult drag, rabdare si implicare de catre trainerii nostri, pentru ca nu e prea tarziu niciodata sa fiti iar boboci si sa mergeti la ,,scoala”. Dar nu orice fel de scoala.

Se spune ca pe tot parcursul vietii avem de invatat si niciodata nu le vom sti pe toate, insa, putem incerca sa aflam cat mai multe si sa cunoastem cat mai mult. Acum, cand Internetul este la indemana tuturor, este foarte simplu sa raspundem curiozitatilor din domeniile care ne pasioneaza. Dar oare, invatatul pe cont propriu nu este mai dificil decat cel sub indrumarea unui trainer specializat, gata sa iti impartaseasca din secretele meseriei si sa iti raspunda la toate intrebarile? Raspunsul este evident unul afirmativ. De aceea, noi am ales cei mai buni oameni, cu vaste cunostinte pentru a va ajuta sa cunoasteti, sa descoperiti si sa deveniti profesionisti desavarsiti. Cu siguranta feed-back-ul primit din partea lor va va fi de folos in continuarea procesului de formare pe traiectoria corecta, pentru ca nelipsita de la orice curs este partea practica. Sub atenta indrumare a trainerului, va veti pune in aplicare cunostintele dobandite, iar in cazul in care aveti nevoie de noi explicatii, acesta nu va ezita sa vi le acorde pentru ca dumneavoastra sa deveniti un adevarat specialist.

De ce este important sa urmati un curs? Va ajuta sa va dezvoltati si sa va identificati capacitatile pentru a le exploata si astfel, sa puteti valorifica acele calitati ce va recomanda, diferentiindu-va din punct de vedere profesional fata de ceilalti. Asadar, Atelierele ILBAH va stau la dispozitie cu tot ceea ce este necesar pentru a va specializa in domeniul preferat: de la trainer, logistica si locul in care iti vei desfasura activitatea, toate va vor veni in sprijin. Va asteptam cu drag sa incepeti toamna in forta, pentru ca este momentul perfect pentru demararea unor noi planuri. Grabiti-va, locurile sunt limitate!

 

motivation-81